A biztosítási szférában terjeszkedik tovább a Xerox

forrás: Prím Online, 2014. június 4. 13:12

Újabb nagy horderejű üzletet ütött nyélbe a Xerox. A napokban 225 millió dollárért megvásárolták az ISG Holdings-ot, amely az egyik legnagyobb szereplőnek számít az amerikai vagyon - és balesetbiztosítási piacon.

A Xerox belépésével még nagyobb ütemben folytatódhatnak a jövőben az ISG technológiai fejlesztései, amelyekben kiemelt szerepet kapnak a felhő-megoldásokra vonatkozó újítások. A vezető dokumentumkezelő vállalat tranzakciós nyomtatási megoldásai és tapasztalatai jelentősen hozzájárulhatnak majd az ISG kapacitásainak bővítéséhez. Éves szinten 60 milliárd dollárnyi forgalom generálódik a munkavállalókat érintő biztosítási kompenzációs ügyek kapcsán az USA-ban, ami megközelítőleg 75 millió darab számla kiállítását teszi szükségessé, hogy a rendszer zavartalanul működjön. A Xerox ennek a folyamatnak az egyszerűsítésére, gyorsítására és az emberek elégedettségének növelésére törekszik a biztosítási – egészségügyi szektorra szabott megoldásainak bevezetésével.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB technológiája segít az olasz jégkrémtárolásban

Az ABB technológiáinak köszönhetően garantáltan nem lesz jégkrémhiány. A cég optimalizálja a teljesítményt és az energiafogyasztást Olaszország legnagyobb szabályozott hőmérsékletű logisztikai központjában.

 

2019. szeptember 16. 09:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás