Belső tesztelésen a MOL Bubi

forrás: Prím Online, 2014. június 8. 11:12

Öt napos belső tesztelésen esik át a MOL Bubi, amely a rendszer fejlesztésének egyik utolsó állomása. A zártkörű teszt elsődleges célja, hogy a MOL Bubi a várható tényleges terheléséhez hasonló körülmények között is vizsgázni tudjon annak érdekében, hogy felkészítse a rendszert a nyilvános, 1000 fő bevonásával megvalósítandó próbaüzemre.

A T-Systems Magyarország Zrt. munkatársai bevonásával június 11. és 15. között bekapcsolódik a MOL Bubi közbringarendszer zárt és teljes körű tesztelésébe, amelyet a Budapesti Közlekedési Központ már korábban elkezdett. A résztvevők a tesztelés tapasztalatait folyamatosan csatolják vissza a T-Systems Magyarország és a Csepel Kerékpárgyártó és -forgalmazó Zrt. konzorciuma által alapított projektcégnek, a Közbringa Kft.-nek, amelynek szakemberei feldolgozzák a beérkezett visszajelzéseket a végső ügyfélélmény javítása érdekében.

 

A Budapest utcáin több mint 500 tesztelő munkatárs részvételével zajló, összehangolt tesztet 24 órában működő helpdesk támogatja, így a kerékpárok használata során jelentkező visszajelzés regisztrálására időben sor kerülhet.

 

 

A T-Systems Magyarország Zrt. a belső tesztelési munkák során kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a MOL Bubi működéséhez kapcsolódó, összes lehetséges helyzetet szimulálja. A zártkörű, tömeges tesztelésre azért is van szükség, mert a kerékpárokon elhelyezett fedélzeti számítógép akkumulátora a kerékpár tekerésével tölthető és csak rendszeres használat mellett tartható a megfelelő töltöttségi szinten.

 

A belső tesztelést követően kerülhet sor az 1000 önkéntes budapesti érdeklődő bevonásával a nyilvános próbaüzemre, amely a MOL Bubi megvalósításának utolsó fázisa lesz.

 

Képek: Mol Bubi

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

20 éves Magyarország legnagyobb boltszámú kereskedelmi rendszere

2002-ben írt alá szerződést egységes, integrált kereskedelmi rendszerének kialakításáról és bevezetéséről a CO-OP Hungary Zrt. a KFKI-Laurel konzorciummal. A projekt a maga 10 milliárd forintos becsült költségével akkoriban nemcsak idehaza, hanem a kelet-közép-európai régióban is óriási volumenűnek számított. A legkiterjedtebb magyar kiskereskedelmi lánc, a Coop mintegy 1500 boltjába vezette be a Laurel a megoldást, amely így méretében és komplexitásában is vetekszik a világ vezető integrált rendszereivel.

2022. december 8. 17:04

Két nemzetközi díjat is eredményezett a Hungrana és az SAP együttműködése

16 országból érkező digitalizációs vállalatfejlesztési projektek versenyében Digitális Úttörő kategóriában fődíjat (grand winner) és kiemelt helyezést (winner) is kiérdemeltek a Hungrana Kft-nél végrehajtott SAP modulbevezetések. A közép-kelet-európai régió országai számára kiírt SAP Quality Awards nem csupán a német szoftveróriás „háziversenye”, hanem az SAP rendszereket használó ügyfelek számára igazodási pont is jövőbeni fejlesztéseik magabiztos elhatározásához.

2022. december 8. 14:08

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A világ legígéretesebb kiberbiztonsági vállalatai közé került a Clarabot

2022. december 6. 21:30

Lezárult a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. december 2. 13:58

Innovatív építőipari vállalkozás vezetőit díjazta a FIVOSZ

2022. november 29. 12:39

December 1. éjfélig lehet nevezni 'Az Év Honlapja’ pályázatra!

2022. november 23. 09:55