A Vodafone továbbra is változatlan áron kínálja a Red, Go és Max csomagokat

forrás: Prím Online, 2014. június 21. 11:59

A Vodafone Magyarország továbbra is 9990 Ft-os havi ártól kínálja a normáldíjas belföldi számok irányába korlátlan beszélgetést és SMS küldést, valamint jelentős adatforgalmat biztosító Red szolgáltatás-csomagokat. Úgyszintén nem változik a Go csomagok ára, és a júniusban bevezetett, a magyar piacon egyedülállóan a feltöltőkártyát használó ügyfeleknek is 0 Ft-os hívásokat kínáló Max csomagok ára sem, jelentette be a Vodafone Magyarország.

Az előfizetéses csomagok, a mobilinternet előfizetések ára nem változik, ahogy a nyaralási szezonban nagyon népszerű, az Uniós rendeletben előírtnál is lényegesen kedvezőbb feltételekkel hang, adat és SMS szolgáltatást kínáló Európa Napijegy ára sem.

Az Európa Napijegy szolgáltatás minden jelenleg értékesített tarifához elérhető, és napi bruttó 990 Ft-os díj ellenében lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfelek a hazai tarifájuknak megfelelő díjakon indítsanak hívásokat, küldjenek SMS-eket vagy internetezzenek.

A Vodafone ugyanakkor a döntő többségében már nem forgalmazott, alapdíjas feltöltőkártyás tarifacsomagjaiban elérhető perc és SMS díjakat augusztus elsejétől átlagosan 5-6 százalékkal emeli, miközben a feltöltések után járó bónuszok változatlan feltételekkel járnak ezután is.

A korábbi feltöltőkártyás szolgáltatások felhasználói a legkedvezőbb feltételeket kínáló Max tarifára a 1270-es ügyfélszolgálati számra küldött ingyenes SMS-sel válthatnak.

Az esetenként adatforgalmi keretet, valamint a normáldíjas belföldi számok irányába felhasználható perc/SMS keretet is tartalmazó Max csomagokban az aktív Max egyenleggel rendelkezők egymással 0 Ft-os percdíjjal beszélhetnek.

A Max csomagok a feltöltés után 30 napig maradnak aktívak, azaz a csomag tartalmát addig lehet felhasználni. Ebben a periódusban, ha a Max ügyfél nem Max ügyfelet hív, vagy már elfogyott a csomag árába foglalt perc/SMS kerete, akkor minden normáldíjas belföldi szám esetében a perc/SMS díj 40 Ft. A 30. nap után, amennyiben a felhasználó nem újítja meg a csomagját, de még van feltöltése, akkor a perc és az SMS díj is 49 Ft, mint a többi feltöltőkártyás csomagban.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24