A Vodafone továbbra is változatlan áron kínálja a Red, Go és Max csomagokat

forrás: Prím Online, 2014. június 21. 11:59

A Vodafone Magyarország továbbra is 9990 Ft-os havi ártól kínálja a normáldíjas belföldi számok irányába korlátlan beszélgetést és SMS küldést, valamint jelentős adatforgalmat biztosító Red szolgáltatás-csomagokat. Úgyszintén nem változik a Go csomagok ára, és a júniusban bevezetett, a magyar piacon egyedülállóan a feltöltőkártyát használó ügyfeleknek is 0 Ft-os hívásokat kínáló Max csomagok ára sem, jelentette be a Vodafone Magyarország.

Az előfizetéses csomagok, a mobilinternet előfizetések ára nem változik, ahogy a nyaralási szezonban nagyon népszerű, az Uniós rendeletben előírtnál is lényegesen kedvezőbb feltételekkel hang, adat és SMS szolgáltatást kínáló Európa Napijegy ára sem.

Az Európa Napijegy szolgáltatás minden jelenleg értékesített tarifához elérhető, és napi bruttó 990 Ft-os díj ellenében lehetőséget biztosít arra, hogy az ügyfelek a hazai tarifájuknak megfelelő díjakon indítsanak hívásokat, küldjenek SMS-eket vagy internetezzenek.

A Vodafone ugyanakkor a döntő többségében már nem forgalmazott, alapdíjas feltöltőkártyás tarifacsomagjaiban elérhető perc és SMS díjakat augusztus elsejétől átlagosan 5-6 százalékkal emeli, miközben a feltöltések után járó bónuszok változatlan feltételekkel járnak ezután is.

A korábbi feltöltőkártyás szolgáltatások felhasználói a legkedvezőbb feltételeket kínáló Max tarifára a 1270-es ügyfélszolgálati számra küldött ingyenes SMS-sel válthatnak.

Az esetenként adatforgalmi keretet, valamint a normáldíjas belföldi számok irányába felhasználható perc/SMS keretet is tartalmazó Max csomagokban az aktív Max egyenleggel rendelkezők egymással 0 Ft-os percdíjjal beszélhetnek.

A Max csomagok a feltöltés után 30 napig maradnak aktívak, azaz a csomag tartalmát addig lehet felhasználni. Ebben a periódusban, ha a Max ügyfél nem Max ügyfelet hív, vagy már elfogyott a csomag árába foglalt perc/SMS kerete, akkor minden normáldíjas belföldi szám esetében a perc/SMS díj 40 Ft. A 30. nap után, amennyiben a felhasználó nem újítja meg a csomagját, de még van feltöltése, akkor a perc és az SMS díj is 49 Ft, mint a többi feltöltőkártyás csomagban.

 

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MVM NET és a CETIN közösen tesztelte az 5G-t

Az MVM NET Zrt. és a CETIN Hungary Zrt. városi környezetben és agrárgazdaságban tesztelte, hogyan lehet gazdaságosan 5G hálózatot kiépíteni és működtetni olyan helyszíneken, ahol ezt az 5G alapú alkalmazások elterjedése, illetve az adatforgalom növekedése szükségessé teszi. A független, integrált infrastruktúra-szolgáltatók a teszt tapasztalatai alapján megállapították: fenntarthatósági és gazdaságossági szempontok miatt sok esetben a hálózatot célszerű egyetlen szolgáltatónak kiépíteni és üzemeltetni, majd azon több operátor számára szolgáltatást nyújtani.

2023. március 22. 17:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48