Magyar vállalkozások számára indít Digitális Vezető szolgáltatást az XAPT

forrás: Prím Online, 2014. június 26. 12:36

Új szolgáltatást indít az XAPT, amelynek hazai és nemzetközi sikertörténete a digitális technológiára és az innovációra épít. A piaci és technológiai fejlődés dinamikája miatt a vállalatoknak egyre többször van szükségük egy „digitális coach”-ra, egy saját és nemzetközi tapasztalattal, kialakult módszertannal rendelkező tudásközpontra, amely a kihívások leküzdésében segíthet. Ezt a folyamatot támogatja az XAPT „Digitális Vezető” (Chief Digital Officer-as a Service) szolgáltatása.

A néhány fővel indult magyar vállalkozás hazai, majd világviszonylatban is jelentős növekedést és sikereket ért el. Az XAPT ma mind az öt kontinensen jelen van megoldásaival, amelyek segítségével a vállalatok a modern üzleti környezet kialakítását és így a leghatékonyabb eszközöket érhetik el. Ezt a megszerzett tudást és eszközrendszert, valamint a jövőbe mutató, agilis gondolkodásmódot szeretné az XAPT a „Digital Transformation” jegyében átadni. A most bejelentett program keretében „Digitális Vezető” szolgáltatást kínál a vállalat és a http://www.digitaltransformation.hu/ weboldalon nyújt hasznos információkat minden cégvezető számára.

A Massachusetts Institute of Technology felmérése szerint, iparágtól függetlenül világszerte a megkérdezett vállalatvezetők 27 %-ának meggyőződése, hogy a saját üzletének digitális átalakítása a cég fennmaradásának alapja és legfőbb kérdése. Az XAPT a globális vállalatirányítási és automatizálási piac szereplőjeként hasonló tapasztalatokkal rendelkezik, a magyarországi piaci ismeretei és visszajelzései alapján azonban ez a fajta hozzáállás és jövőbe mutató gondolkodás egyelőre még jóval kevesebb hazai vállalatvezetőben tudatosult. A most induló program és szolgáltatás csomag ezen szeretne változtatni és minden segítséget megadni a hazai vállalatoknak. A digitális ökoszisztéma kialakítása napjaink egyik legfontosabb kérdésköre, mind a vállalatok, mind a társadalom egésze számára. A magyar közigazgatási és infokommunikációs szektor is ennek szellemében rendezi meg a mai napon az Információs Társadalom Parlamentjének idei rendezvényét.

„Az XAPT nemzetközi tapasztalatával, a startup világ legfontosabb értékét a szemléletmódbeli gondolkodást és vállalatvezetési tapasztalatokat szeretné átadni a magyar kkv és nagyvállalati szektor szereplőinek. A program keretében „Digitális Vezető” (Chief Digital Officer-as a Service) szolgáltatást biztosítunk, amelynek tudásbázisát az XAPT szakemberei mellett, a New Frontier Group már működő nemzetközi programsorozata adja.” – nyilatkozta Ambrus Zsolt, az XAPT regionális ügyvezető igazgatója.

2015-re a vállalatok értékesítéseik 50 %-át várják web-es, közösségi média és mobil alkalmazáson keresztül. Három munkavállalóból kettő úgy gondolja, hogy a munkájához szükséges információt napi 24 órában el kell érnie így a „Digital Transformation” témaköre megkerülhetetlen lesz a hazai vállalatok számára. Az XAPT segítségével a magyar vállalatok is feljebb tudnak lépni a digitális szintek lépcsőjén.
 

Kulcsszavak: IT-szolg Xapt-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09