A mormon misszionáriusok iPaddel hirdetik majd az igét

Czipperer Dia, 2014. július 8. 14:27

A tervek szerint összesen 32 ezer mormon misszionárius kap iPad mini táblagépet, hogy ezeken keresztül tartsák a kapcsolatot és közvetíthessék egyházuk tanításait.

Egyre több oktatási és egészségügyi intézmény alkalmaz iPadeket, hogy ezzel növeljék a hatékonyságot. Most a mormon egyház is csatlakozik a sorba. Az ABC News arról ír, hogy a tervek szerint 32 ezer mormon misszionárius kapna iPad mini táblagépet, hogy ezen keresztül hirdessék az igék, és elvégezzék egyéb teendőiket.

 

A lépés onnan ered, hogy tavaly ősszel egy tesztprogram keretében 6500 misszionáriust láttak el iPad mini táblagéppel az Egyesült Államokban és Japánban. Az egyház most úgy döntött, kiterjeszti ezt a kezdeményezést, és 2015 elejére még többen kaphatnak ilyen eszközt, amely sok tekintetben segítené munkájukat.

 

 

David F. Evans, az egyház missziós részlegének vezetője elmondta, hogy az iPad mini készülékek hatékony eszközök a misszionáriusoknak, hogy tartsák a kapcsolatot az egyház vezetőivel és azokkal az emberekkel, akik érdeklődnek a tanítások iránt, és hajlandóak csatlakozni.

 

Az iPhone-t szokták úgy emlegetni, mint „Jézus telefonját”, ennek analógiájára miért ne lehetne az iPad „Jézus táblagépe”?

 

Forrás: Intomobile.com; Kép: ibtimes.co.uk

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08