Az eMAG újabb lépése, hogy az első számú magyar online kereskedő legyen

forrás: Prím Online, 2014. július 11. 17:44

Magyarországi pozíciójának erősítése érdekében a Naspershez tartozó eMAG.hu integrálja a szintén a cégcsoport tulajdonában lévő Grando.hu-t. A domainre érkező felhasználókat az eMAG.hu oldalra irányítják át, ahol regisztráció nélkül is bejelentkezhetnek korábbi fiókjukkal, és felfedezhetik az online vásárlás új lehetőségeit. Ezzel a lépéssel azt szeretnék elérni, hogy idővel az ország első számú online kereskedőjévé váljanak.

Az eMAG közel 700 márka több mint 22.000 termékét kínálja olyan szolgáltatásokkal kiegészítve, amelyek különlegesnek számítanak a hazai piacon. Ingyenes és pontos házhozszállítást, illetve bankkártyás vagy utánvétes fizetési lehetőséget biztosít az ország egész területén. A vevő az átvételkor még fizetés előtt kibonthatja az árut, és akár azonnal vissza is küldheti a terméket, ha esetleg meggondolta magát. Az eMAG garanciával rendelkező, esetlegesen meghibásodott termékeket a cég térítésmentesen juttatja el a tulajdonostól a szervizbe, majd javítás után vissza a vásárlóhoz.

 

A stratégiai együttműködés egy újabb fontos lépés annak érdekében, hogy az eMAG megerősítse jelenlétét a magyar e-kereskedelmi piacon. Közép-Kelet-Európa legnagyobb online áruháza alig egy éve kezdte meg működését hazánkban, és már 10 százalékos piaci részesedéssel rendelkezik az informatikai és elektronikai termékek online értékesítésében. A termékkategóriák is folyamatosan bővülnek: az idei évtől már szépségápolási és kozmetikai cikkek, babaápolási termékek és házikedvenceknek szánt kiegészítők is megtalálhatók az eMAG.hu kínálatában. A vállalat sikeréhez hozzájárult, hogy vezető márkák termékeit kínálják kedvezményes áron különleges akciók keretében. Az egyedi értékesítési akciók, a villámgyorsan felépített adatbázis és a folyamatosan magas minőség és pontosság emelte a vezető online kereskedők közé az eMAG.hu-t alig egy év alatt.

 

„Amikor tavaly októberben beléptünk a magyar piacra, azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy néhány éven belül az ország első számú online kereskedelmi vállalata legyünk. Az elmúlt hónapok dinamikus növekedését és 10 százalékos piaci részesedésünket tekintve egyre közelebb kerülünk ehhez a célhoz. Az eMAG az online vásárlás egy új szintjét képviseli - minőségi szolgáltatásaink Magyarországon is egye több vásárlót győznek meg arról, hogy érdemes bennünket választani, ha új és garanciális termékekről van szó. A közlejövőben számos meglepetéssel készülünk, ezért érdemes lesz figyelni bennünket” – mondta Iulian Stanciu, az eMAG ügyvezető igazgatója.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb NASA díjat nyert a Puli Space Technologies

Két év fejlesztés és prototípuskészítés után a Puli Space Technologies idén májusban elnyerte a „Drágám, összepréseltem a NASA hasznos terhét – a folytatás” verseny második helyezését. A magyar fejlesztésű mérőeszköz képes azonosítani a holdkőzet felső rétegében lévő hidrogént és hidrogéntartalmú illékony anyagokat, így a vízjeget is.

2022. május 25. 13:26

A magyar innováció Európa után meghódította Amerikát és Ázsiát is

Néhány éve egy magyar innováció újította meg a nemzetközi bridzséletet. 2018 óta a LoveBridge szoftverrel edzenek a hazai sportolók is, részben ennek köszönhetők a bridzsjáték terén tavaly óta elért, kiugró magyar sikerek.

2022. május 25. 12:05

Brutál forgalommal indult az első magyar decentralizált kriptotőzsde

Egy megbízható kriptotőzsde választása, mely támogatja a magyarországi ügyfeleket, van rajt elegendő likviditás, kereskedési pár, és extra funkció, nem könnyű feladat. Ám nem lehetetlen! Az első olyan magyar kriptotőzsde, amely decentralizált alapon működik, ráadásul még bányászathoz is használható, nemrég brutális forgalommal startolt el a piacon, ezzel is felkeltve a vevők érdeklődését.

2022. május 25. 11:14

Európában is kiemelkedő a hazai e-kereskedelem bővülése 2021-ben

Magyarország e-kereskedelmi piacának forgalma bővült a legnagyobb mértékben Észtország után Európában. A növekedés mintegy 29%-ot tett ki és ezzel a hazai piac meghaladta a 1200 milliárd forintos szintet. – derült ki a Future Trade Budapest konferencián.

2022. május 25. 09:47

A jelenlegi 2-3-szorosára kellene gyorsítani az épületfelújítások ütemét Európában

A klímavédelem érdekében a beruházási prioritások sürgős átgondolására és határozottabb közös fellépésre szólítja fel a Világgazdasági Fórum (WEF) napokban zajló davosi találkozóján a résztvevőket a Schneider Electric. Az energiamendzsment és ipari automatizálási megoldások területén vezető multinacionális vállalat Fenntarthatósági Kutatóintézetének friss elemzése szerint a jelenlegi 2-3-szorosára kellene gyorsítani az épületfelújítások ütemét Európában, hogy sikerüljön elérni a Párizsi Megállapodásban megfogalmazott célokat. 

2022. május 24. 21:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét a „Megbízható Munkaadók” között az SAP Hungary

2022. május 25. 12:15

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35