Az EFOTT-on népszerűsítette az informatikát az XAPT

forrás: Prím Online, 2014. július 22. 10:31

A Nemzeti Kiválóság Program és a Nők a Tudományban Egyesület jóvoltából az informatika népszerűsítésére, valamint a női és külföldi karrierlehetőségek bemutatására is lehetősége volt az XAPT vállalatának az idei EFOTT fesztiválon. Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján szakmai előadással és igazi karrier utak bemutatásával igyekezett az informatikai pálya iránt felkelteni a fiatalok érdeklődését a vállalatirányítás rendszerekkel foglalkozó vállalat.

„Az áprilisi Lányok Napja sikere után örültünk az újabb lehetőségnek, ahol a fiataloknak tudtuk bemutatni az informatikai piac és az abban dolgozó vállalatok nyújtotta lehetőségeket. Az XAPT a magyar és a nemzetközi piacon is számos vonzó karrierlehetőséget tud nyújtani akár már a pályakezdők számára. A fesztiválon is sok szem felcsillant az ausztrál és amerikai munkalehetőségek iránt, amely nálunk a gyakornoki program elvégzése után szinte azonnal elérhető a leendő férfi és női alkalmazottaink számára” – mondta Kulcsár Melinda, az XAPT Hungary partnerkapcsolati igazgatója

A fesztivál csütörtöki napján a Nemzeti Kiválóság Program sátrában az XAPT egyik női alkalmazottja mesélte el eddigi karrierjét az érdeklődők számára. Ő a gyakornoki program sikeres elvégzése után egy nemzetközi projekteken dolgozó csapathoz csatlakozott a vállalaton belül, így jutott el Észak-Amerikába, ahol egy hónapig az ügyfélnél dolgozott és kamatoztatta az itt megszerzett tudását.

Az XAPT folyamatosan fejlődő és bővülő technológiai vállalatként naponta találkozik a szakemberhiány okozta kihívásokkal, amelyekre megoldást jelenthet a női munkavállalók számának növekedése is, ezért kiemelkedő hazai és nemzetközi karrierlehetőséget, valamint folyamatos továbbképzést biztosítanak számukra.

 

Kulcsszavak: Xapt-hu oktatás EFOTT

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás