Alsóbb kategóriás LG készülékeken is landol a G3 kezelőfelülete

Farkas Norman, 2014. augusztus 22. 11:10

A kisebbik dél-koreai gyártó bejelentette, hogy a G3 csúcsmodell Red Dot díjas, számos kényelmi funkciót és beállítási lehetőséget kínáló kezelőfelületével hamarosan az olcsóbb LG tabletek és okostelefonok fedélzetén is találkozhatunk.

 

Az LG hivatalos közleményében jelentette be, hogy még ebben az évben elérhetővé teszi belépőszintű és középkategóriás oksotelefonjai és táblagépei számára az új androidos kezelőfelületét, mely a G3 zászlóshajón debütált.

 

A dél-koreai gyártó döntésének sokan örülhetnek, hiszen ugyanazt a kényelmi funkciókban gazdag, praktikus beállítási lehetőségek egész sorát felvonultató UX felületet használhatják akár jóval olcsóbb LG készülékükön, mint amit a felsőkategóriás G3 tulajdonosai.

 

A felület olyan kellemes dolgokat tartogat a felhasználók számára, mint az egyszerűsített Easy Home kezdőképernyő, a biztonságos, mégis könnyen használható Knock Code képernyőzár, vagy a saját igényeinknek megfelelően átrendezhető virtuális vezérlőgombok, melyek mögé még tetszés szerint hátteret is biggyeszthetünk.

 

 

Az LG látványos és emellett maximális mértékben testreszabható UX felülete nemcsak a G3 felhasználókat, hanem a Red Dot Communication Design Award zsűrijét is meggyőzte, ugyanis elnyerte a „Best of the Best” díját. Ennek fényében pedig nem is olyan meglepő, hogy a vállalat szeretné mielőbb a lehető legtöbb terméke számára elérhetővé tenni a „remekművét”.

 

[Forrás: Übergizmo]

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ipari szimulációs szoftver segítheti az elektromobilitási kutatásokat

A villamos gépekkel és az elektrodinamikával kapcsolatos munkákban használható, rendkívül korszerű ipari szimulációs szoftverről tartott ingyenes konferenciának és képzésnek adott helyet az elektromos járművekkel kapcsolatos kutatásokban is egyre meghatározóbb szerepet betöltő Széchenyi István Egyetem. A rendezvényen az intézmény kutatói, valamint partnercégek munkatársai fejlesztették tudásukat.

2022. július 6. 12:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24