Cisco Gold Partner lett a NET’54

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 3. 18:22

Cisco Gold Partnerré lépett elő a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. A legmagasabb, Gold minősítési fokozat elérése érdekében a vállalat jelentősen bővítette a Cisco hálózati és informatikai portfóliójához kapcsolódó kompetenciáit. Ez is hozzájárult ahhoz, hogy a NET’54 2,5 milliárdos árbevétellel zárta az idei első félévet, ami közel 20 százalékos növekedést jelent 2013 hasonló időszakához képest.

A NET’54 tisztán magyar tulajdonú cégként az elsők közt felelt meg a Cisco Gold auditnak. Az elvárásokhoz hozzátartozott, hogy a cég legalább négy CCIE (Cisco Certified Internetwork Expert) minősítéssel bíró műszaki szakemberrel rendelkezzen.  A CCIE a Cisco által kiadott legmagasabb fokozatú, kétévente megújítandó vizsga, melyet kiemelkedő elméleti és gyakorlati szaktudással rendelkező mérnökök szerezhetnek meg. A NET’54 – szakemberei folyamatos képzésén túl – az elmúlt másfél évben 6 műszaki kollégával és 2 sales munkatárssal bővítette csapatát.

A szaktudás mellett az ügyfél-elégedettség játszotta a legfontosabb szerepet a Cisco Gold minősítés megszerzésében. Az audit során szúrópróbaszerűen választották ki a NET’54 ügyfeleit, és kérték fel őket arra, hogy értékeljék a vállalat értékesítési, támogatási és ügyfélkezelési stratégiáját. „Nem pusztán a kiszolgálás gyorsasága került górcső alá, azt is vizsgálták, hogy az adott ügyféligényre mennyire korszerű és testreszabott megoldást kínálunk. A pár éve elkezdődött paradigmaváltás mára szinte teljesen megváltoztatta az IT iparágat, a felhő alapú megoldások például hónapról hónapra egyre keresettebbek” – magyarázta ifj. Karászi József, a NET’54 Üzleti Kommunikáció Kft. ügyvezetője (képünkön).

A vállalat 2014 első félévében már 20 százalékos növekedést ért el a tavalyi év ugyanezen időszakához képest, így 2,5 milliárdos árbevétellel zárta az első hat hónapot. „Nagyon büszkék vagyunk a Cisco Gold Partner fokozat elérésére, ez kiemelten fontos cél volt számunkra. A további növekedésünkhöz elengedhetetlen volt az elismerés megszerzése, mivel számos üzleti lehetőség előfeltétele, hogy cégünk Gold fokozatú Cisco partner legyen” – tette hozzá ifj. Karászi József.


 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mostantól a Liberty irodaházban működik az eMAG hazai központja

2023 nyarának végén az eMAG Magyarország új székházba, a Wing Zrt. által fejlesztett Liberty irodaház déli szárnyába költözött a Könyves Kálmán körúton. A legnagyobb magyar e-kereskedő*  a 40 ezer négyzetméter alapterületű irodaház harmadik és negyedik emeletét, mintegy 3800 négyzetméternyi irodaterületet bérel. Ide tette át székhelyét a cégcsoport két másik brandje, a Sameday futárszolgálat és a felújított okostelefonok piactereként működő Rejoy.hu is.

2023. szeptember 30. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38