Még több meztelen fotó került napvilágra

Czipperer Dia, 2014. szeptember 22. 13:51

Egy hónap leforgása alatt második alkalommal szivárogtak ki sztárok meztelen fotói. Azt geyelőre nem lehet tudni, honnan származnak a képek.

Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Vanessa Hudgens és Mary-Kate Olsen is azok között van, akik áldozatául estek a legújabb kiszivárogtatásnak. Ebben a hónapban ez már a második ilyen eset. Akkor többek között Jennifer Lawrence, Ariana Grande, Mary Elizabeth Winstead és Kate Upton intim fotói kerültek fel a netre, de közel 100 híresség érintett volt.

 

A 4chan és a Reddit is lehozta a képeket, melyeket azóta már eltávolítottak. Kim Kardashian az első ilyen eset kapcsán úgy nyilatkozott, hogy szerinte ez egy nagy ráébredés az emberek számára, hogy megbizonyosodjanak arról, valóban minden biztonsági beállítást megtettek-e annak érdekében, hogy ne történhessen meg hasonló. Úgy véli, az embereknek óvatosabbaknak kellene lenniük, ugyanakkor elmondta azt is, hogy ő maga nem rendelkezik iCloud fiókkal a telefonján. Pedig a támadásokat az iCloud-fiókok feltörésével hozták kapcsolatba.

 

  

Kim Kardashian

 

Úgy tűnt, hogy elkapták azokat, akik a kiszivárgott képeket közzétették, ám a mostani botrány után közel sem biztos. A Redditről hamar eltűntek a képek, de ettől függetlenül továbbra is osztják meg a felhasználók a fotókat. Az FBI is bekapcsolódott az ügybe, hogy minél előbb megfékezzék a fotók terjedését.

 

Forrás: BBC.co.uk; Kép: celebnmusic247.com

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59