Még több meztelen fotó került napvilágra

Czipperer Dia, 2014. szeptember 22. 13:51

Egy hónap leforgása alatt második alkalommal szivárogtak ki sztárok meztelen fotói. Azt geyelőre nem lehet tudni, honnan származnak a képek.

Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Vanessa Hudgens és Mary-Kate Olsen is azok között van, akik áldozatául estek a legújabb kiszivárogtatásnak. Ebben a hónapban ez már a második ilyen eset. Akkor többek között Jennifer Lawrence, Ariana Grande, Mary Elizabeth Winstead és Kate Upton intim fotói kerültek fel a netre, de közel 100 híresség érintett volt.

 

A 4chan és a Reddit is lehozta a képeket, melyeket azóta már eltávolítottak. Kim Kardashian az első ilyen eset kapcsán úgy nyilatkozott, hogy szerinte ez egy nagy ráébredés az emberek számára, hogy megbizonyosodjanak arról, valóban minden biztonsági beállítást megtettek-e annak érdekében, hogy ne történhessen meg hasonló. Úgy véli, az embereknek óvatosabbaknak kellene lenniük, ugyanakkor elmondta azt is, hogy ő maga nem rendelkezik iCloud fiókkal a telefonján. Pedig a támadásokat az iCloud-fiókok feltörésével hozták kapcsolatba.

 

  

Kim Kardashian

 

Úgy tűnt, hogy elkapták azokat, akik a kiszivárgott képeket közzétették, ám a mostani botrány után közel sem biztos. A Redditről hamar eltűntek a képek, de ettől függetlenül továbbra is osztják meg a felhasználók a fotókat. Az FBI is bekapcsolódott az ügybe, hogy minél előbb megfékezzék a fotók terjedését.

 

Forrás: BBC.co.uk; Kép: celebnmusic247.com

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39