Folytatódik a Digitális marketing kurzus az IAB Hungary és a MAKSZ szervezésében

forrás: Prím Online, 2014. szeptember 24. 08:22

Digitális Mesterkurzus képzését folytatja az online iparágat összefogó két legnagyobb szakmai szervezet, az IAB Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége (MAKSZ). Idén ősszel is 4 alkalommal a leghatékonyabb és legújabb digitális trendekkel, módszerekkel ismerkedhenek meg a tanulók.

A digitális technológia térnyerése radikálisan átalakította a marketing világát is, ezért az online megoldások alapos ismerete és alkalmazása ma már nélkülözhetetlen a versenyképesség megtartása érdekében. A négy egész napot felölelő kurzusra főként olyanok jelentkezését várják a szervezők, akik a gyakorlatban foglalkoznak az online reklámozáshoz kapcsolódó feladatokkal, vagy céljuk, hogy ezen a területen helyezkedjenek el.

A novemberben induló képzés során a résztvevők a médiapiac és kommunikációs iparág legjobb szakembereitől sajátíthatják el az online kommunikáció alapjait, mint például online márkaépítés, display, keresőmarketing. megismerhetik az online és digitális médiumokat, és betekintést nyerhetnek a hazai és nemzetközi trendekbe is.

Erős Attila, a MAKSZ online szekciójának elnöke szerint „Nagy sikerrel bonyolítottuk le a tavalyi képzést, amelyet a sok pozitív visszajelzés miatt is fellelkesülve folytatjuk. Kibővített tematikával, számos kiváló előadóval. „


A MAKSZ immáron három éve foglalkozik a felsőoktatásban is az online marketing edukációjával, hiszen a Corvinus Egyetemen és a Budapesti Gazdasági Főiskolán is tart képzéseket.”

A szakmai szervezetek azon dolgoznak, hogy a képzés végén megszerzett oklevelet nemzetközi társszervezeteik is elfogadják, így a Digitális Mesterkurzus - egyedülállóan a hazai oktatási piacon - nem csak magyar viszonylatban, de külföldön is elismert oklevelet biztosítson.

Részletek: www.digitalismesterkurzus.hu
 

Kulcsszavak: MAKSZ IAB-hu oktatás

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05