Górcső alatt az iPhone 6 Plus hajlíthatósága [Videó]

Czipperer Dia, 2014. szeptember 25. 11:59

Sérülékeny lenne az új „giga” iPhone? Egy vállalkozó szellemű csapat, az Unbox Therapy úgy döntött, leteszteli, mennyire hajlik az Apple csúcsmobilja. A Galaxy Note 3-mal is összevetették.

Az iPhone 6 Plust próbálta meg meghajlítani az Unbox Therapy csapata. Nem telt bele két percbe, és az erőkifejtésnek köszönhetően meghajlott a telefon. Bár ez nem tette használhatatlanná az Apple mobilt, biztosan nem lesz már tökéletes. Ez tehát azt jelenti, egy emberi erőnek megfelelő, illetve egy nagyobb behatás könnyen kárt tehet a vékony alumínium vázzal rendelkező telefonban.

 

A Twitteren jelent meg egy hasonló poszt egy cikkre reflektálva, mely szerint a kisebb kiadás (iPhone 6) esetén is fennáll ez a probléma.

 

És hogy mindezt el is higgyük, a csapat fogott még egy óriásmobilt, ráadásul nem is a legújabb szériából, és szintén letesztelte. A Samsung Galaxy Note 3 volt a szerencsés delikvens. Ám hiába a nagy erőkifejtés, a már-már elvörösödött ujjak, nem hajlott meg a telefon, többszöri próbálkozásra sem. Lehet, hogy egy jól összevágott videót látunk, és valójában is fejtettek ki akkora erőt, mint az látszott, ám a videó alapján egyértelműen a Samsung phablet nyerte a hajlítástesztet.

 

 

 

 

 

Forrás: Übergizmo.com

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00