Komoly hibák az iOS 8 első frissítésében

Farkas Norman, 2014. szeptember 25. 16:02

Az Apple kiadta az iOS 8 első frissítését, melynek telepítése után komoly problémákról számolt be több iPhone 6 és iPhone 6 Plus felhasználó is. A gyártó már dolgozik a megoldáson, egyelőre azonban nem érdemes frissíteni a készüléket.

Nem sokkal az új iPhone-ok és a megújult iOS megjelenését követően kijött utóbbi első frissítése, az iOS 8.0.1. Az update telepítését követően számos panasz érkezett az Apple-hez az iPhone 6 és iPhone 6 Plus felhasználóktól, ugyanis e két modellen komoly hibákat generált a szoftver. Egyesek a Touch ID ujjlenyomat olvasó helytelen működéséről számoltak be, mások pedig egyszerűen képtelenek voltak csatlakozni a mobilhálózathoz, azaz konkrétan nem tudták telefonálásra használni készüléküket.

 

Szerencsére az Apple érzékelte a helyzet kínosságát és a probléma súlyosságát, és gőzerővel dolgozik a javításon, amit az iOS 8.0.2-es szoftver képében tesz majd elérhetővé. A hiba orvoslásáig mindenki visszaállíthatja készülékét a korábbi iOS verzióra, ha használni szeretné. Ehhez a gyártó hivatalos oldalán található leírást kell követni.

 

Nem valószínű, hogy ez a hatalmas baklövés befolyással van vagy lesz az iPhone eladásokra, hiszen a hírek szerint úgy viszik az iPhone 6 és 6 Plus modellt is, mint a cukrot.

 

[Forrás: PhoneArena]

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Magyar fejlesztők programján ámul a világ: Már nem csak tanul, teremt is a magyar MI

Az egészségügyi területen az adatok hiánya és költségessége korlátozza az MI fejlődését, különösen a bőrbetegségek esetén. A magyar MI fejlesztő csapat, az AIP Labs azonban létrehozott egy olyan fejlett, generatív MI-t, amely nemcsak tanul a meglévő forrásokból, hanem új adatokat is képes létrehozni, megkerülve a drága és nehezen beszerezhető címkézett adatok problémáját. Így szintetikus képeket tudnak alkotni olyan ritka bőrbetegségekről is, amelyekről jelenleg kevés információ áll rendelkezésre.

2024. február 27. 20:28

Magyar siker a bahreini Forma 1-en

A szezonnyitó Forma-1-es futam házigazdája, a Bahrain International Circuit (BIC) ma kiadott sajtóközleményében jelentette be, hogy a magyar Festipay készpénzmentes fizetés és integrált rendezvénymenedzsment szolgáltató cég által működtetett BIC PAY bevezetésével készpénzmentes fizetési rendszerre állnak át. 

2024. február 21. 16:15

Közös mentorprogramot indít a Corvinus és az OTP

A kiválasztott felsőbbéves corvinusos hallgatók közép- és felsővezetők irányításával négy hónap alatt megismerhetik a banki vezetői kultúrát és mindennapokat. 

2024. február 20. 11:27

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2023 díjazottjai!

22. alkalommal rendezték meg a digitális marketing szakma legrangosabb hazai eseményét, ’Az Év Honlapja’ pályázatot. A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat által szervezett versenyre rekord mennyiségű 287 nevezés érkezett. A szakmai zsűri 88 pályaművet díjazott. Az Év Honlapja Abszolút díj győztese a társadalmi szerepvállalás keretében készült online felület az ,,Amiről a sírok mesélnek - Avar temető Babarcon” lett, melyet a Pazirik Informatikai Kft. készített.

2024. február 8. 09:30

Számos díjjal jutalmazták az LG innovációit a 2024-es CES-en

Az LG Electronics (LG) több mint 200 díjat és elismerést kapott az idei CES-en a háztartási elektronika, a szórakoztató elektronika, valamint a B2B megoldások terén bemutatott számos innovációjáért és technológiai újításáért.

2024. január 29. 16:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05