Az interneten teszik közzé a tiszteletlen utasok képeit

Czipperer Dia, 2014. október 1. 14:17

Egy légi utaskísérő által indított oldalon teszik közzé a különös viselkedést produkáló utasok fényképeit. Az indulás óta már a világ számos tájáról töltöttek fel képeket stewardessek és utasok egyaránt, így a gyűjtemény sokszínű magatartásmintákat tükröz.

Passenger  Shaming néven indult weboldal, amelyet Shawn Kathleen légi utaskísérő indított el abból célból, hogy a szokatlan viselkedésű utasok képeit tegye közzé itt.  Kifejezetten olyan fotók kapnak itt helyet, amelyeken nem éppen a repülőgépen elvárt viselkedési normát tanúsítják az utasok.

 

A weboldal (passengershaming.com) valójában egy Facebook oldal, ahol több száz kép tanúsítja, mennyire öntörvényűek az utasok a repülőgépeken. Nem csak itt követhetők a képek: Instagramon és Twitteren is van csatornájuk, ahol szintén nyomon követhetők „neveletlen” utasok.

 

Az oldalon egyre több fotó kap helyet, hiszen más stewardessek is felháborogtak az ilyen eseteken. Sőt, utasok is tölthetnek fel képeket, hiszen nekik is végig kell szenvedniük egy reülőutat egy ilyen kaliberű utassal.

 

A fotók nagyon sokszínűek: egy félmeztelen utas, aki a nadrágjába nyúlva szürcsölgeti italát; csókolózó szerelmes pár egy ülésen vagy például egy utas, aki az asztal rakva a lábát olvassa könyvét. De akadnak képek a hátrahagyott szemétkupacról és egy használt óvszerről is.

 

Íme a képekből egy kis ízelítő:

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Viralspell.com, Mashable.com

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Civileket a Szigetre

Az idei évben is jelentkezhetnek a Szigetre azon civil szervezetek, melyek tevékenysége kapcsolódik a fesztivál Love Revolution filozófiájához és az erre épülő programok tematikájához. Az augusztus 5-11-ig tartó fesztiválra várják a szervezők a fiatalokat foglalkoztató témákban dolgozó, interaktív, többnyelvű programokkal szolgáló szervezetek jelentkezését. A civil Szigeten résztvevő szervezetek a saját tevékenységük megismertetésén túl a civilek közéleti szerepvállalásának fontosságára is felhívják a figyelmet.

2020. február 18. 19:15

Elkészült az ország legfrissebb randitérképe

Az elmúlt évben a teljes magyar lakosság közel 4%-a használt különböző internetes tárkereső szolgáltatásokat, akár weboldal, akár mobilalkalmazás formájában. Ez azt jelenti, hogy az egyedülállók harmada-negyede próbált meg társat találni az internet segítségével.

2020. február 14. 09:24

A magyar élvonal a VOLTon

A Telekom VOLT – az erős nemzetközi felhozatal mellett – hagyományosan a hazai élvonalban lévő zenekarok és előadók legnagyobb seregszemléje, a most bejelentett nevekkel együtt - csak a két nagyszínpadon - több mint 50 kedvenc lép majd fel a július 1-4-ig tartó soproni fesztiválon.

2020. február 6. 16:34

Unibet – online fogadás a minőség és a biztonság szolgálatában

A nagymúltú bukméker iroda, az Unibet több mint 20 éve van jelen a piacon, ezzel az egyik legrégebbi szerencsejáték szolgáltatónak számít. A fogadóiroda magas kezdőbónuszokkal, színes kínálattal és széleskörű funkcionalitással igyekszik kielégíteni a felhasználók elvárásait és igényeit.

2020. január 29. 20:51

Bet365 – két évtizede a sportfogadás szolgálatában

Közel 20 éves a Bet365 brit bukméker oldal, amely a különféle sportfogadásokon felül kaszinós játékokat is kínál a fogadni vágyó felhasználók számára.

2020. január 23. 20:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás