Szarvashiba az iOS 8.0.2-ben is

Farkas Norman, 2014. október 2. 09:33

Az iOS 8.0.2 szoftverfrissítés ugyan orvosolja az előzőleg kiadott rendszerfrissítésben felbukkant súlyos problémákat, de tartalmaz egy hibát, ami miatt az iPhone és iPad tulajdonosok egy csapásra elveszíthetik az iCloudban tárolt iWorks fájljaikat.

iPhone bemutató ide, vagy oda, az Apple-re nagyon rájár a rúd mostanság. Először az iOS 8.0.1 rendszer katasztrofális hibái miatt káromkodhattak az iPhone 6 és iPhone 6 Plus tulajdonosok, majd a #bendgate sztori, avagy az új mobilok nemkívánatos hajlékonysága „jóvoltából” került reflektorfénybe a cupertinói gyártó. A sor az iOS 8.0.2 szoftver nemrég felfedezett hibájával folytatódik, ami messze nem olyan vészes, mint az előző verziónál tapasztalt problémák, mégis sokaknak okozhat kellemetlen helyzetet.

 

A hiba akkor jön elő, ha iOS 8.0.2 alatt vissza szeretnénk állítani az alapbeállításokat, vagyis törölni szeretnénk a sajátjainkat. Ekkor ugyanis hiába közli a rendszer, hogy érintetlenek maradnak az adataink és a média fájljaink, szemrebbenés nélkül törli az iCloudban tárolt iWorks mentéseinket.

 

Tény, hogy csak akkor járhatunk pórul a bug miatt, ha rendelkezünk iCloudba mentett iWorks fájlokkal, tehát nem mindenkit érint a dolog, de azért nem szívesen lennénk egy ily módon károsult iFelhasználó helyében.

 

 

[Forrás: MiK]

Kulcsszavak: iPhone Apple bug hiba iOS 8

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új funkcióval bővült a magyar építőipari szereplők életét megkönnyítő szoftver

Európa egyik meghatározó építőipari szoftvergyártója, a bécsi székhelyű PlanRadar kifejezetten az ügyfelek, köztük a magyar felhasználók visszajelzései, kérései alapján fejlesztette ki azt az új dokumentumkezelési megoldást, amelynek köszönhetően a megrendelők, a tervezők, a kivitelezők, valamint a létesítmények üzemeltetői a korábbinál is áttekinthetőbb módon ellenőrizhetik, követhetik a projektek alakulását. 

2023. március 31. 20:27

Átfogó felhőalapú biztonsági mentési megoldások az ASUSTOR-tól

Az ASUSTOR NAS a biztonsági mentési funkciók átfogó skáláját kínálja a felhasználóknak, lehetővé téve a könnyű és rugalmas köpontosítását a különféle digitális eszközökön tárolt adatoknak.

2023. március 31. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08