Néhány nap múlva érkeznek az új iPadek

Farkas Norman, 2014. október 10. 11:29

Az Apple október 16-án, Kaliforniában mutatja be új iPad táblagépeit. A nagyszabású eseményre szóló meghívókat most kapták meg a szaksajtó képviselői.

Az Apple-nél igen pörgősen zajlanak az események, hiszen a szeptemberi iPhone 6 és 6 Plus bemutató után megérkezett az iOS 8, majd fény derült kisebb-nagyobb problémákra is az újdonságok kapcsán. Utóbbiak miatt nyilván nem sokat mosolygott Tim Cook, a cupertinoi gyártó vezére, de úgy tűnik, végre sikerült túllépni a nehézségeken és jöhet a következő lépcsőfok: az új iPadek és Macek bejelentése.

 

A készülékek október 16-án, az Apple kaliforniai központjában mutatkoznak be a nagyközönségnek.  A dátum és a helyszín is biztos, hiszen a cég már kiküldte az eseményre szóló sajtómeghívókat.

Ami az új iPad modelleket illeti, már többször hallhattunk róluk pletyka szinten: egyik az iPad Air, másik pedig az iPad mini új generációját testesíti meg. Ha hihetünk a kiszivárgott infóknak, mindkét tabletben az Apple új A8 processzora teljesít szolgálatot az M8 társprocesszorral karöltve, az izmos hardver pedig Touch ID ujjlenyomat-olvasóval és NFC-s Apple Pay támogatással egészül ki. Az új iPad Air kapcsán felmerült, hogy extrém karcsúsága (7mm) miatt kimarad belőle a némításért, illetve a kijelző elforgatását ki/bekapcsolásáért felelős gomb. Hogy ez igaz-e vagy sem, egy hét múlva kiderül.

 

[Forrás: GSM Arena]

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08