Nyomtatóipari trend: nő az igény a specializált gépek iránt

forrás: Prím Online, 2014. október 10. 09:33

Csaknem bármilyen nyomtatási környezetbe – többek között gyorsnyomdákba, kreatív ügynökséghez, és a kiadványokra nagy hangsúlyt fektető kis- és középvállalkozások irodájába is – jól illeszkedik az új Xerox Color C60/C70 nyomdagép. A felhasználók éppúgy nyomtathatnak vele egyenetlen felületű poliészter címkéket, mint menüket, cégtáblákat vagy kirakat matricákat.

A Xerox Color C60/C70-nel éles, egyenletes minőségű, színhelyes, és akár 2400*2400 dpi felbontású nyomatokat készíthetünk, miközben segítségünkre van a továbbfejlesztett front-to-back képregisztrációs technológia is. A precízen elkészített nyomatokon többek között a következő befejező műveleteket alkalmazhatjuk a berendezéssel: fűzés, tűzés, lyukasztás, hajtogatás és vágás. 
 
A Xerox Color C60/C70 speciális kreatív papírra (linen média) is nyomtathatunk, így látványos rendezvénykellékeket, dekorációs eszközöket is előállíthatunk. A Xerox Emulsion Aggregation   (EA) toner – mely alacsony hőmérsékleten olvadó festéket tartalmaz – lehetőséget ad a sorban végzendő munkafolyamatok felgyorsítására, és megkönnyíti az olyan anyagokkal való munkát, mint a poliészter.

 


 
A Xerox Color C60/C70 további tulajdonságai és funkciói:


-    70 oldal/perces színes és 75 oldal/perces fekete-fehér nyomtatás
-    Kategóriájában különlegesnek számító tanúsítványok: IDEAlliance Certified Digital Press System, Gracol, Fogra offset és Pantone.
-    Négy választható nyomtató szerver/vezérlő a Xeroxtól és az EFI-től, melyek megnövelik a termelékenységet, lerövidítik a bonyolultabb munkafolyamatokhoz szükség időt, és hatásos, intenzív színképű nyomatokat garantálnak:
-    A Xerox EX C60/C70 Print Server Powered by Fiery® az EFI legújabb rendszerét, a Fiery FS150 Pro-t használja
-    Az integrált, a kategóriában újdonságnak számító Xerox FreeFlow Print Server egyszerűen használható Microsoft Windows architektúrában kínál termelésvezérlést
-    Változó-adat kezelés a perszonalizált kiadványokhoz
-    Előreprogramozott munkafolyamat megoldások, melyekkel a feladatok nyilvántartása, monitorozása és nyomon követése válik hatékonyabbá és biztonságosabbá.
 

Kulcsszavak: Xerox nyomdagép nyomtatás

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xerox bemutatta kisvállalkozásoknak szánt új kompakt nyomtatócsaládját

A Xerox egy új, három eszközből álló, költséghatékony nyomtatócsaládot mutatott be, amelyek célja a kisebb irodák mobilitásának a segítése anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képminőség, a biztonság vagy a felhasználói élmény tekintetében. A Xerox B210, B205 és B215 multifunkcionális nyomtatók nagy sebességű, vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, lehetővé téve a felhasználóknak hogy bármikor bárhonnan nyomtathassanak.

2019. augusztus 26. 16:53

Az MMD lerántja a leplet a vadonatúj Philips E1 monitorsorozatról

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a Philips E1 sorozat megjelenését. Ez a kívül- belül lenyűgöző monitorcsalád egyesíti az elegáns dizájnt és az innovatív funkciókat, amelyek által a termékek a munka és a szórakozás területén egyaránt kivételes felhasználói élményt nyújtanak. 

2019. augusztus 5. 11:48

Bemutatkozott az LG új UltraFine 5K monitora Apple termékekhez

Az LG Electronics (LG) bemutatta új, 27 hüvelykes UltraFine 5K kijelzőjét (27MD5KL modell), amely a gyártó 24 hüvelykes UltraFine 4K monitorához (24MD4KL modell) hasonlóan olyan felsőkategóriás eszköz, amelyet kifejezetten a legújabb Apple termékekhez terveztek.

2019. augusztus 5. 10:50

A Xerox továbbfejleszti tintasugaras technológiáját új nyomdagépével

A Xerox bemutatta a Xerox Baltoro HF Inkjet Press tintasugaras, vágott lapos nyomdagépet, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű tranzakciós nyomtatást, a kiváló minőségű DM levelek és katalógusok készítését egyetlen nyomdagépen, tökéletes képminőséggel és termelékenységgel.

2019. július 30. 15:40

Nagy sebességű fekete-fehér multifunkciós nyomtató az Epsontól

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

2019. július 14. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás