„Házamat iPhone 6-ra cserélném”

Czipperer Dia, 2014. október 13. 09:14

Egy férfi saját detroiti házát cserélné el egy iPhone 6-os készülékre. Az úriember, amikor meghirdette az ingatlant, nem egy árat adott meg, hanem egy új iPhone-t vagy iPadet kért cserébe.

A Zillow nevű hirdetőportálon bukkant fel egy furcsa ingatlanhirdetés. A házat áruló tulajdonos ugyanis egy iPhone 6 vagy iPad készülékért cserébe eladná otthonát Detroitban.

 

 

Ráadásul nem is egy kicsi lakásról van szó, hanem egy többszintes téglaházról, amelyhez még pince is tartozik. Az igaz, hogy a környék tele van üres és lelakott házakkal, amelyek senkinek sem kellenek, és az épület maga sincs túl jó állapotban: az ablakok ki vannak törve, és a bejárati ajtónak is hűlt helye, de hogy mindez egy telefon árával vetekedjen?

  

A döntés oka valószínűleg az lehetett, hogy a ház senkinek sem kell, hiába csökkentette már az árát is. Mostanra már egy iPhone 6-tal vagy egy 32 gigás iPaddel is beérné.

 

Az ingatlanügynök a FOX 2-nek úgy nyilatkozott, hogy valódi hirdetésről van szó. A hirdető célja, hogy egy prémium készüléket kapjon a házért cserébe, de úgy véli, a férfi nyitott a tárgyalásra.

 

Maga a ház tulajdonosa Ausztriában él, sosem lakott Detroitban. A nevét nem fedte fel, csak annyit lehet tudni, hogy a házat 2010-ben vásárolta 41 000 dollárért, azt azonban nem sejtette, hogy akitől vette, csupán két héttel korábban szerezte meg a házat mindössze 10 500 dollárért.

 

 

Forrás: ABCNews.go.com

Kulcsszavak: ház csere iPad iPhone 6

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Okoskarkötővel a finom eleganciáért

Ha egy eszköz neve elé odatesszük, hogy “okos”, rögtön mindenki azt hiszi, hogy egy apró kütyüről van szó, amibe rengeteg hasznos, vagy annak ítélt funkciót sűrítettek bele. 

2022. november 15. 09:24

A legnépszerűbb szoftverek kreatív munkához

Ha olyan szoftvert keresünk, amellyel a kreatív munkát végző szakemberek csodálatos dolgokat hozhatnak egyszerűen létre, bizony nem kell sokáig kutakodnunk. Számos nagyszerű szoftver közül válogathatunk a világháló széles palettáján!

2022. augusztus 11. 11:42

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08