Yahoo és Outlook támogatást kap az androidos Gmail alkalmazás

Farkas Norman, 2014. október 22. 10:11

Egy kiszivárgott videó arról árulkodik, hogy az Android rendszerre szánt Gmail alkalmazás következő verziója már lehetőséget nyújt különböző, akár külső kiszolgálókhoz tartozó e-mail fiókjaink kezelésére is, így egyetlen felületről elérhetjük általa az összes elektronikus levelünket.

Az Android Police jóvoltából került napvilágra az alant látható videó, amely az androidos Gmail alkalmazás 5.0-s verziójában felbukkanó újításokat mutatja be. A névtelenül feltöltött felvételen egyébként a Google egyik marketinges munkatársának e-mail fiókjait láthatjuk.

 

Ahogy az a videóból kiderül, az új Gmail app már támogatni fogja a különböző, külső kiszolgálókhoz tartozó e-mail fiókokat, például a Yahoo és Hotmail fiókok kezelése sem okoz gondot a számára. Bár a szoftver eddig is támogatta a POP3 fiókokat, az újítás sok felhasználót késztethet arra, hogy eddig használt levelezőalkalmazását a Gmailre cserélje androidos készülékén, hiszen az könnyen átlátható, egységes felületként szolgál a különböző fiókokhoz tartozó levelek menedzselésére. További fejlesztésként említendő meg a program ikonjait és színvilágát érintő dizájnfrissítés, mely az Android 5.0 Lollipop külalakjához (Material Design) idomul majd.

 

 

Bár abszolút lenne értelme a Gmail ez irányú fejlesztésének, a hivatalosnak cseppet sem nevezhető forrás miatt érdemes némi fenntartással kezelni az új funkció érkezésének hírét.

 

 

Ha különösen fontos számodra, hogy egy közös felületen láthasd és kezelhesd e-mailjeidet attól függetlenül, hogy milyen fiókhoz tartoznak, ajánljuk figyelmedbe a BlackBerry 10 készülékek legnagyobb erősségeként emlegetett BlackBerry Hubot, amely nemcsak az e-mailek, hanem az SMS-ek, a hívások és valamennyi értesítés követését és kezelését egyetlen felületen keresztül lehetővé teszi. Sajnos ehhez hasonló funkcionalitást kínáló szoftver még nem látott napvilágot egyik népszerűbb platformon (pl. iOS, Android, Windows Phone) sem.

 

[Forrás: Engadget]

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Íme 4 tipp, hogy hogyan keress pénzt vásárlásaiddal

Kevés olyan ember van, aki nem vágyik arra, hogy növelje a megtakarításait, ez azonban nem mindenkinek megy egyszerűen. Számos apró módszer létezik arra, hogy hogyan osszuk be a pénzünket, hogyan csökkentsük kiadásainkat, azonban az sem ördögtől való, ha valaki költve spórol, vagyis azáltal képez tartalékot, hogy közben vásárol. Ráadásul ki az, aki nem szereti, ha megjutalmazzák azért, hogy költi a pénzét? Az alábbiakban bemutatjuk a költve spórolás legjobb módszereit a legrégebbi megoldástól a legújabb innovációig.

2020. február 28. 11:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás