A Toshiba új szórakoztató-központjai: Qosmio X70 és Satellite P70

forrás: Prím Online, 2014. november 3. 17:43

A Toshiba bejelentette legújabb, 17,3 hüvelykes (43,9 cm) laptopjait, a Qosmio X70 és a Satellite P70 modelleket. A lélegzetelállító szórakozási lehetőségek érdekében mindkét típus kiváló számítási kapacitással rendelkezik. A kitűnő teljesítményt a beépített Full HD kijelző és az erőteljes Intel Quad Core i7 processzor biztosítja, így egy időben több alkalmazás is problémamentes futtatható. A kifogástalan grafikus teljesítmény, a stílusos kialakítás, valamint a fejlett audiovizuális funkciók eredményeként a Qosmio X70 a multimédia-rajongók és a számításigényes alkalmazásokkal dolgozó felhasználók számára ideális választás.  Fotók és videók készítése, továbbá a mozizás nagy, 17,3 hüvelykes (43,9 cm) kijelzőn, sőt még a játék sem jelenthet problémát.

Szórakozás bármikor


A Full HD, 1920 x 1080-as felbontású, led háttérvilágítású kijelző révén a Qosmio X70 lélegzetelállító vizuális élményt nyújt akciófilmek, online tartalmak megtekintése és játék közben is. A 17,3 hüvelykes (43,9 cm), 300 NIT fényerejű kijelző mindig optimális képminőséget, részletgazdag, élénk, színekkel teli képet biztosít. A Qosmio X70 kiváló megjelenítési képességei kiegészülnek a beépített harman/kardon hangszórók nyújtotta kitűnő hangélménnyel. A DTS Sound eljárás megemeli a hangerősséget, kiemeli a basszust, a hang tisztaságát javítja, és valósághű térhangzást biztosít minden esetben - legyen szó akár online filmnézésről, videózásról, játékról vagy zenehallgatásról.

 


Erőteljes teljesítmény


A Qosmio X70 számos olyan funkciót tartalmaz, ami a laptop teljesítményét növeli, így bátran futtathatunk számításigényes alkalmazásokat, szerkeszthetünk videókat és fotókat, vagy akár játszhatunk is. A 4 GB GDDR5 VRAM-mal ellátott, beépített AMD Radeon R9 M265X egység nagyobb grafikus sávszélességet biztosít, ezzel a teljesítményt növeli. Az AMD Enduro technológia intelligens vezérléssel a kártyát úgy szabályozza, hogy mindig a szükségleteknek megfelelő teljesítményt nyújtsa, ugyanakkor az akkumulátor üzemideje a lehető leghosszabb legyen. A dedikált grafikus adapter mellett a Qosmio X70-ben Intel® Quad Core i7 processzor működik annak érdekében, hogy több alkalmazás egyidejű futtatása se jelenthessen gondot. A beépített, akár 2 TB HDD-nek vagy 1 TB SSHD-nek köszönhetően a laptopon elegendő hely áll rendelkezésünkre játékaink, dokumentumaink, filmjeink, fotóink tárolására.


Szórakozás felsőfokon


A Qosmio X70 multimédiás funkciói lehetővé teszik, hogy kedvenc filmjeink, fényképeink és játékaink a legjobb szórakozást nyújtsanak. A beépített, Ultra HD felbontást támogató HDMI kimenetre egy 4K-s televíziót is csatlakoztathatunk, így tartalmainkat nagyobb nézőközönségnek mutathatjuk meg. A két, teljes méretű USB 3.0 és két USB 2.0 portra számos eszköz csatlakoztatható. A beépített Intel WiDi segítségével pedig a notebookhoz egy megfelelő kijelzőt vezetékek nélkül csatlakoztathatunk, így fotóinkat, videóinkat, zenéinket még egyszerűbben mutathatjuk be barátainknak, családunknak. A készülékbe épített Blu‑rayTM BD-RE (XL) meghajtónak köszönhetően HD felbontású filmjeinket útközben is megtekinthetjük, valamint az akár 100 GB kapacitású lemezeinken tárolt adatainkat is kezelhetjük. Fotóinkat, videóinkat, zenéinket a beépített, UHS-II támogatással is rendelkező Bridge Media kártyaolvasóval, nagy sebességgel másolhatjuk egyik eszközünkről a másikra. 

 


Megkülönböztető figyelem


A Qosmio X70 nemes óezüst bevonatú, matt vörös alumínium díszítőelemekkel ellátott készülékháza feltűnő és robosztus, ugyanakkor stílusosan elegáns. A laptop keret nélküli, szigetes kialakítású billentyűzetét piros színű, ledes háttérvilágítással látták el, így az eszköz kezelése még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kényelmes. A gesztusvezérléssel is ellátott, nagyméretű érintőlap révén a menük kezelése, a notebook vezérlése is problémamentes.

Satellite P70 – Hozz ki még többet belőle!


A Satellite P70 asztali számítógép helyettesítésére tervezték, és számos, a Qosmio X70-ben is megtalálható funkcióval rendelkezik, ezáltal szórakozásra, munkára és több alkalmazás egyidejű futtatására is kifogástalanul használható. A szálcsiszolt, szatén arany színű burkolat a tartós, alumínium készülékháznak stílusos külsőt kölcsönöz, így útközben is biztonsággal használható. A Satellite P70 billentyűzete fehér színű háttérvilágítással rendelkezik, így kedvezőtlen fényviszonyok mellett is kiválóan alkalmas munkára vagy szórakozásra.

A Toshiba Qosmio X70 és Satellite P70 modellek 2014 negyedik negyedévében kerülnek az európai boltokba.

 



Toshiba Qosmio X70 és Satellite P70:


 •    Kijelző: 17,3 hüvelyk (43,9 cm), 1920 x 1080 (Full HD) felbontás, 300 NIT fényerő, led háttérvilágítás
 •    Processzor: 4. generációs Intel® Quad Core i7 processzor
 •    Tárhely: akár 2 TB HDD vagy 1 TB SSHD (solid state hybrid drive)  
 •    Memória: akár 16 GB DDR3L RAM (1600 MHz)
 •    Csatlakozók: 1 x HDMI-kimenet Ultra HD támogatással, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 (amiből 1 x Sleep-and-Charge funkcióval), 1 x RGB, Bridge Media SD/SDHC kártyahely UHS-II támogatással1, fejhallgató/mikrofon jack, Kensington-zár csatlakozó
 •    Kommunikáció: Intel Dual Band Wireless-AC 3160, Intel WiDi technológia, Bluetooth 4.0, HD webkamera kettős mikrofonnal
 •    OS: Windows 8.1  
 •    Audió: Harman Kardon hangszórók DTS Sound hangzásjavítással
 •    Méretek: 413 x 268 x 28,4/33,1 mm
 •    Tömeg: 2,9 kg

Toshiba Qosmio X70:


 

•    Grafika: AMD Radeon R9 M265X grafikus egység 4 GB GDDR5 VRAM-mal és AMD Enduro technológiával
 •    Optikai meghajtó: Blu-rayTM BD-RE (XL) meghajtó
 •    Szín: nemes óezüst bevonat, matt vörös alumínium díszítőelemek
 •    Billentyűzet: keret nélküli, szigetes kialakítású, piros háttérvilágítású billentyűzet

Toshiba Satellite P70:


 •    Grafika: AMD Radeon R9 M265X grafikus egység 2 GB vagy 4 GB GDDR5 VRAM-mal és AMD Enduro technológiával
 •    Optikai meghajtó: Blu-rayTM BD-RE (XL) meghajtó vagy DVD Super-Multi meghajtó
 •    Szín: szatén arany
 •    Billentyűzet: keret nélküli, szigetes kialakítású, fehér háttérvilágítású billentyűzet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05