Jelentősen átkozmetikázták a Gmail Android verzióját

Már nem csak Google fiókkal lehet használni

Czipperer Dia, 2014. november 4. 17:08

A Google kiadta a Gmail eddigi legnagyobb frissítését Android platformra. Az 5.0-ás verzió új, modern dizájnnal érkezik, és minden típusú e-mail fiókot támogat.

Már letölthető a Google Play áruházból a Gmail androidos alkalmazásának legújabb, 5.0-ás verziója. A frissített applikáció tegnap vált elérhetővé.

 

Korábban az alkalmazás csak Gmail és Google Apps fiókokat támogatta azonban most számos, nem Google felhasználói fiókkal is lehet használni. A vállalat blogposztjában ír arról, tisztában vannak vele, hogy emberek számos e-mail címmel rendelkeznek, és nem csak különféle Gmail fiókjaik vannak. Azt is elmondták, hogy a megújult Gmail az összes e-mail szolgáltató fiókját támogatja, így többek között a Yahoo Mailt és az Outlookot is. 

 

Az applikáció ezen felül számos navigációs javítást is tartalmaz, mely megkönnyíti a használatot is. Többek között új válaszgombot kaptak a felhasználók, mely az üzenetek tetején jelenik meg. A dizájnjavításoknak köszönhetően pedig könnyebbé vált a különböző fiókok közti váltás az app táblagépes verziójában.
 


Az új Gmail az Android 4.0 vagy újabb rendszereken fut, és a következő napokban frissülnek majd a már telepített alkalmazások. Egyelőre arról nem esett szó, az iOS verzió mikor kap hasonló frissítést.

 

 

 

Forrás: Mashable.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59