Jelentősen átkozmetikázták a Gmail Android verzióját

Már nem csak Google fiókkal lehet használni

Czipperer Dia, 2014. november 4. 17:08

A Google kiadta a Gmail eddigi legnagyobb frissítését Android platformra. Az 5.0-ás verzió új, modern dizájnnal érkezik, és minden típusú e-mail fiókot támogat.

Már letölthető a Google Play áruházból a Gmail androidos alkalmazásának legújabb, 5.0-ás verziója. A frissített applikáció tegnap vált elérhetővé.

 

Korábban az alkalmazás csak Gmail és Google Apps fiókokat támogatta azonban most számos, nem Google felhasználói fiókkal is lehet használni. A vállalat blogposztjában ír arról, tisztában vannak vele, hogy emberek számos e-mail címmel rendelkeznek, és nem csak különféle Gmail fiókjaik vannak. Azt is elmondták, hogy a megújult Gmail az összes e-mail szolgáltató fiókját támogatja, így többek között a Yahoo Mailt és az Outlookot is. 

 

Az applikáció ezen felül számos navigációs javítást is tartalmaz, mely megkönnyíti a használatot is. Többek között új válaszgombot kaptak a felhasználók, mely az üzenetek tetején jelenik meg. A dizájnjavításoknak köszönhetően pedig könnyebbé vált a különböző fiókok közti váltás az app táblagépes verziójában.
 


Az új Gmail az Android 4.0 vagy újabb rendszereken fut, és a következő napokban frissülnek majd a már telepített alkalmazások. Egyelőre arról nem esett szó, az iOS verzió mikor kap hasonló frissítést.

 

 

 

Forrás: Mashable.com

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59