Szülinapi kedvezményekkel várják a vásárlókat az iCentre-ben

forrás: Prím Online, 2014. november 8. 12:44

Az Allee-ban, az Arénában és a MOM Parkban található iCentre üzletek egy éves születésnapjuk alkalmából kedvezményekkel várják a vásárlókat november 9-én, vasárnap.

Egy éve vette át a StarKinget, Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi, kiemelt Apple Premium Reseller (APR) üzlethálózatát a máltai központú Hili Salomone Ltd. cégcsoport.  A tulajdonosváltás névváltozással is járt: az iCentre nevet, a boltok megváltozott arculatát azonban hamar megszokták a vásárlók.

 

Az Alleeban, az Arénában és a MOM Parkban lévő üzletekben elhivatott munkatársak dolgoznak, akik az otthoni felhasználóknak, szakembereknek és vállalkozásoknak is segítenek kiválasztani a megfelelő Apple terméket, mint az iPhone, iPad, Mac és egyéb kiegészítők, tartozékok, vagy az eszközökhöz köthető biztosítások.


A Hili Salomone cégcsoport az elmúlt egy évben regionális központot alakított ki Budapesten, innen irányítja a román fővárosban, Bukarestben nyitott üzletet is és további romániai terjeszkedés is a tervek között szerepel. A cég egy év alatt közel 40%-os forgalomnövekedést ért el, ami azt jelenti, hogy az iCentre APR üzlethálózata a 2014-es üzleti évre 2 milliárd forint feletti árbevétellel számol.

 

Az iCentre APR üzlethálózata november 9-én, vasárnap különleges születésnapi kedvezménnyel várja vásárlóit. Minden Machez 10%, tanár- vagy diákigazolvánnyal akár 20% kedvezménnyel lehet hozzájutni, valamint minden 27"-es iMac mellé plusz 4 GB RAM-ot ad a cég ajándékba. 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38