Az idősgondozó mobiltelefonnal biztonságban tudhatjuk idős szeretteinket

forrás: Prím Online, 2014. november 14. 15:23

Egyedül élő, időskorú szeretteinket a nap 24 órájában szeretnénk biztonságban és jó kezekben tudni, hiszen csak akkor lehetünk igazán nyugodtak, ha tudjuk, hogy van, aki azonnal segít nekik, ha baj történne. Mivel azonban nem lehetünk velük mindig, a Young B.T.S. Kft. által forgalmazott idősgondozó mobiltelefon és a hozzá tartozó SOS karperec jelenthet megoldást, mely egyetlen gomb lenyomásával azonnali segítséget hív.

A Fogyatékosügyi Kommunikációs Intézet (FKI) munkatársai egész évben azért dolgoznak, hogy segítséget nyújtsanak a fogyatékos és idős emberek audiovizuális kommunikációjának fejlesztésében. Teszik ezt elsősorban szaktanácsadással, valamint életviteli és gyógyászati segédeszközök értékesítésével – így vált a Maxcom idősgondozó mobiltelefon is a vállalkozás webáruházának egyik népszerű termékévé az elmúlt évben.


„Értéksziget Webáruházunkban olyan megoldásokat kínálunk, melyek könnyebb életet kínálnak. Mivel az idősek sokszor idegenkednek a bonyolult telefonoktól és technológiáktól, emiatt pedig nem is hajlandók használni azokat, a Maxcom MM715 idősgondozó mobiltelefon és SOS segélyhívó karperec tökéletes választást jelent, ugyanis rendkívül egyszerű használattal, egyetlen gombnyomással értesíti a hozzátartozókat baj esetén” – mondja Szabó Zoltán, az FKI ügyvezetője.

 


A számos díjjal jutalmazott magyar cég Értéksziget Webáruházában is elérhető és SOS segélyhívó karperec tökéletes választás az idősek és gyengénlátó emberek számára, ugyanis rendkívül egyszerű használattal, egyetlen gombnyomással értesíti a hozzátartozókat baj esetén. Az idősgondozó telefon kártyafüggetlen készülékként, hagyományos SIM kártyával működik, a még könnyebb kezelhetőség érdekében pedig magyar nyelvű menüvel, nagy nyomógombokkal és nagyméretű karakterkijelzővel, továbbá elemlámpával és töltőbölcsővel van ellátva. A telefonban a fontos adatok egyedileg tárolhatók, így például a vércsoport, az életkor vagy az allergiára utaló információk is betáplálhatók. A víz-, por- és ütésálló karperec pedig bárhol és a nap 24 órájában viselhető, illetve 80-100 méteres szabadtéri hatótávolságával kertészkedés vagy séta közben is használható.


„A Maxcom idősgondozó mobiltelefon lelke az egyedülálló, víz- és ütésálló karperec, mely egyedülálló és innovatív megoldásnak számít a magyar piacon. A karperecen egy piros gomb kapott helyet, melyet megnyomva a mobilkészülék felhívja az előre beprogramozott 5 számot, így ha bármi történik, akkor mind az öt családtag vagy ismerős megkapja az azonnali értesítést, a készülék felhívja a számokat, illetve SMS üzenetet is küld. Amennyiben a hívott fél fogadja a hívást, akkor a készülék automatikusan kihangosított állapotba kerül, így a felhasználó távolról is beszélhet a hívott féllel. Így szeretteinket nagyobb biztonságban tudhatjuk, és mi is nyugodtabbak lehetünk tudván, hogy ha bármi baj van, azonnal értesülünk róla” – beszél az idősgondozó mobil nyújtotta előnyökről Béke Gyula, a Young B.T.S. Kft. ügyvezető igazgatója.


Az idősgondozó mobiltelefon és a hozzá tartozó SOS karperec biztonságérzetet nyújt egyedül, távol élő szeretteink számára, amellett, hogy a család megnyugtatását is szolgálja. A Maxcom MM715 telefonról részletesen ezen a linken tájékozódhat: www.idosmobil.hu
 
 
 

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az idősek biztonságát szolgálják a Telenor újításai

A karanténhelyzet óta kiemelt figyelem hárul az idősekre, akikkel a fokozott védelem miatt sok családban ritkábban, vagy csak online módon tartják a kapcsolatot. A Telenor friss reprezentatív kutatása szerint ez az idei karácsonyra is rányomhatja a bélyegét, így még fontosabb az igény: biztonságban tudni az idős hozzátartozókat. A szolgáltató karácsonyi ajánlataiban több, kifejezetten az időseknek szóló megoldást kínál; ilyen a 0-24-ben hívható, országos segítségnyújtó SOS Központ szolgáltatás.  

2020. november 26. 19:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás