Adatbiztonság terén fog össze a BlackBerry és a Samsung

Czipperer Dia, 2014. november 18. 09:33

A két nagy technológiai vállalat, a BlackBerry és a Samsung egyesíti erőit, és összehangolja adatbiztonsági rendszereit, melyek a jövőben együtt felügyelhetik az androidos  Samsung készülékeket.

A jövőben a KNOX és a BES12 együtt felelne a Samsung telefonok adatbiztonságáért. A két vállalat úgy döntött, együttműködik ezen a területen, ezáltal a két rendszer előnyei egyesülhetnek.

 

 

A cél, hogy az Android platform legyen biztonságosabb, méghozzá az eddigi legnagyobb védelmet garantálná az összetett megoldás a dél-koreai gyártó eszközein. A Samsung tehát közel sem becsüli le a kanadai cég megoldásait, melyet most mi sem fémjelez jobban, mint, hogy az ő segítségüket kérték az androidos mobilok adatbiztonságának tökéletesítéséhez.

 

A pont-végpont titkosítást kínáló BES12 tehát a a Samsung saját KNOX rendszerével együtt garantálná az eszközök teljes körű védelmét. Ez természetesen mindkét fél számára előnyös, hiszen míg a Samsung a biztonság terén tud egészen vonzó alternatívát kínálni a fogyasztóinak, különösen a kormányzati és üzleti ügyfelek számára, addig a BlackBerry számára mindez komoly anyagi forrást jelent.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB harmadik negyedéves eredményei

Erős, a jövőbeni üzleti növekedést megalapozó teljesítményről számol be az ABB 2020. harmadik negyedéves pénzügyi jelentése.

2020. október 26. 18:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás