Adatbiztonság terén fog össze a BlackBerry és a Samsung

Czipperer Dia, 2014. november 18. 09:33

A két nagy technológiai vállalat, a BlackBerry és a Samsung egyesíti erőit, és összehangolja adatbiztonsági rendszereit, melyek a jövőben együtt felügyelhetik az androidos  Samsung készülékeket.

A jövőben a KNOX és a BES12 együtt felelne a Samsung telefonok adatbiztonságáért. A két vállalat úgy döntött, együttműködik ezen a területen, ezáltal a két rendszer előnyei egyesülhetnek.

 

 

A cél, hogy az Android platform legyen biztonságosabb, méghozzá az eddigi legnagyobb védelmet garantálná az összetett megoldás a dél-koreai gyártó eszközein. A Samsung tehát közel sem becsüli le a kanadai cég megoldásait, melyet most mi sem fémjelez jobban, mint, hogy az ő segítségüket kérték az androidos mobilok adatbiztonságának tökéletesítéséhez.

 

A pont-végpont titkosítást kínáló BES12 tehát a a Samsung saját KNOX rendszerével együtt garantálná az eszközök teljes körű védelmét. Ez természetesen mindkét fél számára előnyös, hiszen míg a Samsung a biztonság terén tud egészen vonzó alternatívát kínálni a fogyasztóinak, különösen a kormányzati és üzleti ügyfelek számára, addig a BlackBerry számára mindez komoly anyagi forrást jelent.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05