Mától elérhető Windows Phone-on a Duolingo – magyar nyelven is

forrás: Prím Online, 2014. november 19. 15:48

Mától az Android és iOS operációs rendszerek mellett a Windows Phone-t használó mobiltelefonokon is elérhetővé vált a népszerű ingyenes nyelvoktató alkalmazás, a Duolingo. A magyar verzió is elkészült, így a hazai felhasználók is letölthetik készülékeikre a világ legnépszerűbb nyelvtanulást segítő alkalmazását.

Mindössze két és fél évvel indulása után a Duolingo 50 millió felhasználójával a világ legnépszerűbb online nyelvtanulási platformjává vált, amely közel tíz hónapja már magyarul is elérhető az Android és az iOS platformokon, nyár óta pedig nyelvvizsgára is készülhetnek a tanulni vágyók a Duolingo Test Center segítségével.

Eddig mobiltelefonon keresztül csupán az Android és iOS operációs rendszerekkel lehetett használni az alkalmazást, november 19-től azonban már a Windows Phone-t használók is letölthetik a Duolingót. Az Egyesült Államokban a Windows Phone a piac 12%-át tudhatja magáénak, és a második legnépszerűbb mobil operációs rendszernek számít a fejlődő országokban, ahol a Duolingo erős organikus növekedésnek indult. Ráadásul az ingyenes nyelvtanulás ezekben a régiókban nagy segítséget jelent azok számára, akik nem engedhetnek meg maguknak drága készülékeket nyelvtudásuk fejlesztéséhez.

Az elmúlt években több ezer megkeresés érkezett a Duolingóhoz, amelyben a felhasználók arra kérték őket, az alkalmazás a három piacvezető operációs rendszer mindegyikén legyen elérhető. A Windows Phone alkalmazás egy újabb lépés a platform megalkotóinak elsődleges célja felé, hogy ingyenes nyelvtanulást kínáljanak felhasználóiknak, a világ bármely pontján éljenek is.

 


 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás