Új csomagokkal bővült és már tévén is nézhető a Telenor MyTV

Farkas Norman, 2014. november 25. 16:40

A Telenor az elmúlt egy év tapasztalatai alapján megújította MyTV szolgáltatását, mely már 25 csatornával és több sorozattal várja a felhasználókat, akik többféle műsorcsomag, illetve időalapú adatjegyek közül is választhatnak igényeiknek megfelelően. A legnagyobb fejlődést a kiszélesített platformtámogatás jelenti, hiszen a MyTV most már nem csak számítógépen, tableten és okostelefonon, hanem egy Chromecast segítségével televízión is nézhető.

A Telenor tavaly novemberben indította útjára a MyTV-t. A tableten, számítógépen és okostelefonon való tévézést lehetővé tévő szolgáltatás most szinte minden téren kibővült, a változásokról pedig mai, Budapesten tartott sajtótájékoztatóján számolt be a vállalat.

 

Az esemény kezdetén Takács Zoltán, a Telenor Magyarország digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese elárulta, hogy a közel 100 ezer felhasználóval rendelkező MyTV-t az elmúlt egy évben kapott visszajelzések és összegyűjtött tapasztalatok alapján fejlesztették tovább, hogy az minél jobban alkalmazkodhasson a fogyasztói igényekhez.

 

Több csatorna, tartalmasabb Videotár

 

A korábbi 14 helyett mostantól 25 tévécsatornát követhetnek a MyTV előfizetői. Az újdonságok között megtalálhatók a legnépszerűbb kereskedelmi adók, például az RTL Klub, a TV2 és az AXN is. A Videotár is gazdagabbá vált: 900 helyett már 2000 órányi anyagot tartalmaz, ugyanis újabb sorozatok kerültek bele, így többek között a Breaking Bad – Totál szívás és az Alkonyattól pirkadatig rajongói is megtalálhatják kedvencüket a kínálatban.

 

Új műsorcsomagok

 

A kibővített csatornakínálat újragondolt műsorcsomagokért kiáltott, ezért a Telenor új, tematikus csomagokat hozott létre. A havi 990 forintba kerülő, 13 csatornát kínáló Alapcsomag mellé immár nem 3, hanem 6 adócsomag választható, melyekre a felhasználók az érdeklődésüknek megfelelően fizethetnek elő.

 

 

Időalapú adatjegyek

 

Mivel a visszajelzések alapján a felhasználók könnyebben tájékozódnak időtartam, mint gigabájtban meghatározott adatmennyiség alapján, a Telenor megújította MyTV-hez használható adatjegyeit is. November 26-tól két új, idő-alapú adatjegy válik elérhetővé: a 3 órásért 290, a 10 órányi mobiltévézésre elegendő adatforgalmat biztosító jegyért pedig 690 forintot kell majd kicsengetni. December közepén megjelenik egy újabb, 50 órás adatjegy is, aminek az ára 1790 forint lesz. A Telenor SMS-ben értesíti a felhasználókat, ha elérték adatjegyük 80 százalékos kihasználását, és akkor is, ha teljesen kimerítették a benne foglalt keretet.

 

Már a televízió képernyőjén is

 

Bár a MyTV lényege a rugalmasságban rejlik, vagyis abban, hogy bárhol és bármikor lehetővé teszi a tévéadások élő követését, illetve a filmezést az Android és iOS rendszerű okoseszközökön, vagy számítógépeken keresztül (előbbiek esetében alkalmazás, utóbbinál a böngésző révén), az előfizetők jelezték a Telenornak, hogy jó lenne, ha televíziójukon is használhatnák a szolgáltatást.

 

A propelleres szolgáltató hallgatott ügyfeleire és kiszélesítette a MyTV platformtámogatását: október 25-től a szolgáltatás televízió készülékeken is futtatható egy Google Chreomecast segítségével. A MyTV tartalmait az otthoni WiFi hálózaton keresztül egyetlen gombnyomással közvetíthetjük okostelefonunkról, vagy táblagépünkről a hüvelykujj-méretű kütyüre, ami HDMI porton csatlakozik a tévéhez.

 

A Chromecastot két csomagban teszi elérhetővé a Telenor ügyfelei számára. A MyTV Videotárhoz elérést biztosító Otthoni sorozatrajongó csomag esetén egy év hűség vállalásával, 1980 forintos havidíjjal és 6990 forintos egyszeri díj kicsengetésével jutahatunk hozzá a nagyképernyős MyTV-zést lehetővé tévő eszközhöz. Decemberben megjelenik a szolgáltatónál az Otthoni Szórakozás csomag is, amely MyTV Videotár elérés és Chromecast mellett Deezer zene szolgáltatást is kínál, cserébe viszont a 6990 forintos egyszeri díj és egy év hűség mellett 2990 forintos havidíjjal kell számolnunk.

 

Hirek.com - Kiemelt hír ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

A PPF Csoport és az Antenna Hungária bejelentette, hogy a PPF eladta a magyarországi Telenor cégek (a Telenor Magyarország és a Telenor Real Estate) 25%-át az Antenna Hungáriának. 

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

Ötödik alkalommal hirdette meg fiatal vezetőknek szóló pályázatát a Coaching Team Kft.; a felhívást október 17-én tették közzé a HR Festen. Az Év Fiatal Vezetője díjjal azokat kívánják elismerni, akik 40 éves korukig kimagasló eredményeket értek el vezetőként. A pályázat az úgynevezett leader szerep tudatos megélését, a vezetői képességek folyamatos fejlődésének igényét helyezi fókuszba. Újdonság, hogy idén a nevezések előtt ajánlásokat is fogadnak. 

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

Újabb fontos mérföldkövet jelenthet a hazai digitális oktatás megvalósításában, hogy idén ősztől az Európa 2000 Középiskola több mint 100, speciálisan tanuláshoz fejlesztett laptopot von be az oktatásba. A beruházásnak köszönhetően az intézményben olyan, nyugat-európai színvonalú, kooperatív tanulás valósulhat meg, amely kulcsfontosságú a technológiával szimbiózisban élő fiatal generációk számára.

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

 

1999-ben fél tucat technológiai cég létrehozta a Wireless Ethernet Compatibility Alliance (WECA) szervezetet. Ugyanazon évben, szeptember 30-án kereskedelmi forgalomba kerültek az első eszközök, amelyek a 802.11b vezeték nélküli LAN szabvány alapján működtek. Ezzel kezdetét vette a vezeték nélküli hálózatok, másnéven a Wi-Fi korszaka. Az elmúlt két évtizedben a vezeték nélküli hálózatok újabb és újabb generációival találkozhattunk. A Wi-Fi 20. születésnapja alkalmából a Cisco összegyűjtötte a legfontosabb mérföldköveket az elmúlt két évtizedből a Wi-Fi technológia fejlődéséről és a felhasználókra gyakorolt hatásairól.

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

Az ABB megkezdte új robotikai gyártó- és kutatólétesítményének építését Kínában, a világ legnagyobb robotikai piacán. A 150 millió amerikai dollár (1,1 milliárd RMB) összköltségű beruházás keretében épülő gyáregységet várhatóan 2021-ben nyitják meg. 

2019. szeptember 23. 09:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás