Lassan ébredezik a Gmail Kínában

Czipperer Dia, 2014. december 31. 15:21

Négy nap kimaradás után kezd ébredezni a Gmail Kínában. Bár fennakadások még mindig vannak, és sokak számára még mindig nem elérhető, már nincs teljesen blokkolva a szolgáltatás.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, blokkolták a Google levelezőrendszerét, a Gmailt Kínában. Több nap kihagyás után azonban december 30-án megindult a forgalom a szolgáltatás használatát illetően.

 

A kínai Gmail felhasználók lassan kezdik visszanyerni hozzáférésüket fiókjaikhoz, ám még mindig sok fennakadás van. A teljes helyreállítás folyamatos munkát igényel, így vannak olyan felhasználók, akik még mindig problémákkal küzdenek a bejövő üzenetek fogadásánál, illetve sokak számára még mindig nem elérhető fiókjuk. A Google Transparency Report azonban enyhe kiugrást mutat a forgalomban, ami már jó jelnek tekinthető.
 

 

 

A Google kapcsolata nem volt felhőtlen Kínával az elmúlt fél évben, és számos cég szolgáltatásában zavarok voltak tapasztalhatók. Hua Chunying, a kínai külügyminisztérium szóvivője azonban arról beszélt, nem tud ilyen megszakításokról, és az ország továbbra is nyílt, átlátható és tisztességes környezetet biztosít a külföldi vállalkozásoknak. A probléma jelenetkezésekor a Google is ellenőrizte saját hálózatát, azonban elmondásuk szerint náluk semmilyen probléma nem volt.

 

Forrás: Techspot.com

Kulcsszavak: Gmail Google Kína blokkolás

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Íme 4 tipp, hogy hogyan keress pénzt vásárlásaiddal

Kevés olyan ember van, aki nem vágyik arra, hogy növelje a megtakarításait, ez azonban nem mindenkinek megy egyszerűen. Számos apró módszer létezik arra, hogy hogyan osszuk be a pénzünket, hogyan csökkentsük kiadásainkat, azonban az sem ördögtől való, ha valaki költve spórol, vagyis azáltal képez tartalékot, hogy közben vásárol. Ráadásul ki az, aki nem szereti, ha megjutalmazzák azért, hogy költi a pénzét? Az alábbiakban bemutatjuk a költve spórolás legjobb módszereit a legrégebbi megoldástól a legújabb innovációig.

2020. február 28. 11:55

Folytatódik a tudományos munka az Antarktiszon lévő Palmer kutatóállomáson

A SES Government Solutions (SES GS) és az Artel a Leidosszal közösen létfontosságú csatlakoztathatóságot biztosítottak a National Science Foundation (NSF) által működtetett antarktiszi Palmer kutatóállomás számára. A műholdalapú szolgáltatás nyújtja az adatmegosztás gerincét, hogy az egészéves kutatás eredményeit a terepről eljuttathassák a United States Antarctic Program (USAP) 12 ezer kilométerre lévő adatközpontjába, a coloradói Centennialbe.

2020. február 28. 10:39

Új területeken hódít a különleges magyar fejlesztés

Disztribútori szerződést kötött a magyarországi székhelyű i4p és az adriai régióban tevékenykedő, szlovén székhelyű REAL security vállalat. A megállapodás értelmében 2020-tól a Real security forgalmazza az i4p termékeit, köztük a piacon egyedülállóan magas szintű biztonságot kínáló Trident HSM-et Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Észak-Macedóniában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában.

2020. február 28. 09:22

Átfogó és transzparens digitális hatékonyságmérés

A marketing alapvető értékteremtő funkciója a fogyasztóknak szánt termék, illetve szolgáltatás útjának tudatos alakítása - nincs ez másként a digitális környezetben sem. Marketingesként azt kell megcéloznunk, hogy a fogyasztó folyamatosan élményhez jusson és bizalommal fordulhasson az általunk gondozott brandek felé.

2020. február 27. 17:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás