Minden, ami CES

forrás: Prím Online, 2015. január 7. 08:39

Január 6-tól 9-ig tart Las Vegasban a világ legnagyobb technológiai kiállítása, a CES, azaz az International Consumer Electronics Show.

Bár a digitális ipar legnagyobbjai, a Google, az Apple, a Microsoft csak közvetett módon vannak jelen, az esztendő legnagyobb innovációs mutatványának számító műsora bemutatja, mire számíthat 2015-ben a szórakoztatóelektronikára kihegyezett közönség. Egyre több szakújságíró, blogger, szakértő, s mind több kiállító vonzza magára a figyelmet.

Képgalériánk erről a nyüzsgésről számol be. A fotók áradatából annyi mindenképpen kiderül, hogy szokottnál is jobban figyel a világ az autókra, hogy a monitorok méret- és felbontás növekedése nem áll meg, hogy jól jön minden – kijelző, képernyő, mobil –, ami hajlékonnyá tehető, hogy egyre bonyolultabban lesznek egyszerűek a bennünket körülvevő okos tárgyak.

 Bőven kijutott tehát ultranagy-felbontású tévéből (Samsung), háromdimenziós nyomtatóból, BMW i8-ból, Samsung okostelefonból és okosórából (és a mindkettővel kommunikáló BMW i8 elektromos kocsiból) és Toyota Future Mobility FV2, Toyota i-Road háromkerekű tanulmányautóból, Toyota FCV nevű hidrogénhajtású tanulmányautóból, rajzoló robotból, projektorral szerelt okostelefonból, hordozható és hajlítható napenergia-tárolóból. A Sony bemutatta a cég új, EXPERIA Z1-es, a Caterpillar a D100-as okostelefonját, az LG az új, ívelt formájú mobilját, a G Flexet.

Volt persze 3D tévé is, de a Haier mozdulatvezérelt televíziója a fotó alapján egyszerűen kihagyhatatlannak tűnik.

hirado.hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

2017. december 20. 09:27

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19
cloudappsportal.com