Magyar fejlesztésű alaprajzfelmérő alkalmazás versenyez az European Business Awardson

forrás: Prím Online, 2015. január 10. 15:42

Magyar mobilalkalmazás fejlesztő cég, az OrthoGraph Kft. a nemzeti közönségnyertes címért versenyez az RSM International által szponzorált European Business Awardson. Az iPadre íret alaprejzfelmérő appjukkal indultak a megmérettetésen.

Az OrthoGraphot már Nemzeti Bajnoknak választották a verseny korábbi szakaszában a belső szakértő bírák, ezen kívül a cég videója felkerült a verseny weboldalára, így adva betekintést az üzleti sikereibe és a cég történetébe. Most, döntősként minden más ország Nemzeti Bajnokával szemben versenyez a közönségszavazatokért.

 

A legtöbb szavazatot kapó cég a Magyar Nemzeti Közönségnyertes címet fogja elnyerni 2015 Március 3-án.Az online szavazás első fordulója január 6-tól február 24-ig tart, így biztosítva az  OrthoGraph-nak 7 hetet arra, hogy annyi szavazatot gyűjtsön, amennyit csak lehet. 

 

Az OrthoGraph Architect 3D egy magyar fejlesztésű alaprjzfelmérő alkalmazás iPadre. Az OrthoGraph az első alaprajz készítő alkalmazás az úgy nevezett sketch&tap funkcióval: a szoftver felismeri a képernyőre készített szabadkézi rajzokat és falakká alakítja őket. Az alkalmazás a lemért távolságokat és átlókat használva pontos és professzionális alaprajzokat hoz létre, melyek azonnali visszajelzést biztosítanak a mérés pontosságáról már a helyszínen. Az OrthoGraph az épületfelmérésen felül a BIM koncepciót is támogatja, azáltal, hogy lehetővé teszi szöveges/numerikus tulajdonságok és csatolt képek tárolását.


 

 

 

A közönség szavazás második fordulójára március 3-a és április 16-a között kerül sor, és ennek a végső szavazásnak az eredményeképpen megválasztják az Európai Közönségnyertest, akit a 2015 májusában megrendezésre kerülő Díjátadó Gálán jelentenek be.

 

A videóktól függetlenül mind a 33 európai országot reprezentáló összes Nemzeti Bajnok közül fog kikerülni 100 Ruban d’Honneur cím birtokos, akiket a European Business Awards szakértő bíráinak bizottsága fog megválasztani. Az European Business Awards átfogó nyerteseit a verseny mind a 10 különböző kategóriájában szintén a májusban rendezett Díjátadó Gálán jelentik be.

 

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sajtódíjat indít a Siemens

Újraindítja médiadíját a Siemens, amellyel a technológia területén kimagasló minőségű munkát végző újságírókat és tartalomkészítőket kívánja elismerni. A Siemens Media Award 2023 regionális sajtópályázatra Közép- és Kelet-Európa hét országában (Ausztria, Horvátország, Magyarország, Lengyelország, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia) nevezhetnek újságírók, valamint a közösségi média- és más felületek tartalomkészítői is.

2023. március 22. 15:36

Médiatanács: továbblépések helyi és körzeti rádiós pályázatokban

Véglegesítette egy veszprémi helyi rádiós pályázat felhívását a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A testület ugyanezen az ülésen hatósági szerződéskötést kezdeményezett a Debrecen 94,4 MHz körzeti frekvencia pályázatán nyertes szolgáltatóval.

2023. március 17. 20:23

Digitális kalandjátékon keresztül ösztönzi a diákokat a Vodafone Alapítvány

A Vodafone Magyarország Alapítvány idén is különleges programmal készül Magyarország egyik legnagyobb digitális pedagógiai eseményére. Az Alapítvány élen jár a digitális kompetenciák fejlesztésében, ennek megfelelően a kezdeményezés 2016-os indulása óta minden évben tematikus aktivitásokkal és pályázatokkal szerepel a Digitális Témahét programjában. Idén digitális kalandjáték-készítő versenyt hirdettek meg tanárok számára, amely során diákokkal közösen, kreativitásuk és tudásuk felhasználásával saját játékot készíthetnek. A pályázatra a programban részt vevő iskolák pedagógusai április 17-ig nevezhetnek a Digitális Témahét weboldalán keresztül.

2023. március 10. 18:28

Vasárnapig lehet jelentkezni a 600.000 forintos jutalomra

A Mathias Corvinus Collegium a Neumann Technológiai Platformmal együttműködve egy innovatív gondolatokra, azok kidolgozására és megvalósíthatóságára épülő, interdiszciplináris csapatversenyt hirdet meg egyetemisták számára. A jelentkezési határidő 2023. március 05. 23:59.

2023. március 2. 14:04

Határidő-hosszabbítás: március 24-ig lehet jelentkezni a Vodafone Digitális Díjra

A Vodafone Magyarország Alapítvány március 24-ig meghosszabbítja a jelentkezési határidőt a Vodafone Digitális Díjra. A pályázatra magánszemélyek, startupok, non profit szervezetek és vállalkozások jelentkezhetnek a Vodafone Digitális Díj online felületén. A 15 millió forint összdíjazású megmérettetésen három kategóriában hirdetnek győztest. Idén először inkubációs különdíjat is kioszt a zsűri. Az ezt elnyerő pályázó Magyarország legnagyobb nagyvállalati, iparágfüggetlen Start it @K&H elnevezésű inkubációs programjának teljesértékű tagja lesz.

2023. február 20. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08