Indiai mobilplatformot vett a Twitter

Czipperer Dia, 2015. január 20. 15:31

A Twitter bejelentette, hogy megvette a ZipDial indiai mobilplatformot. A felvásárlással mindenekelőtt a mikroblog tartalmait szeretnék minél több ember számára elérhetővé tenni.

Újabb céget vásárolt a Twitter, ezúttal Indiában. A ZipDial sikerült megszerezniük, amely egy indiai mobil üzleti és márkaplatform.

 

A vállalat reményei szerint ennek révén még több emberhez juthat el a Twitter. A ZipDial ugyanis egy készüléktől független mobilplatform, amely lehetővé teszi a felhasználó számára az ingyenes, valós idejű tartalomhozzáférést egy speciális szám felhívásával. Így a hagyományos telefontulajdonosok, illetve internetkapcsolattal nem rendelkezők számára is elérhetővé válnak a különféle internetes tartalmak

 

Egyelőre még nem árulták el, mennyiért kebelezték be az indiai vállalatot, ám azt elmondták, hogy a ZipDial csapatának nagy része csatlakozik hozzájuk.

 

 

A Twitter már korábban is együttműködött az indiai platformmal. Akkor a helyi mobilfelhasználók számára biztosították a különféle országhoz kapcsolódó Twitter tartalmakat. A feliratkozott userek nyomon követhették az Indiai színészek, vallási vezetők és politikai pártok „csiripeléseit” hang, SMS, illetve alkalmazásértesítés formájában.

 

Forrás: TheNextWeb.com; Kép: techinasia.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Vékonykliens munkaállomásokkal támogatja a Delta Technologies a debreceni szakemberképzést

A Budapesti Értéktőzsdén jegyzett Delta Technologies Nyrt. kiemelt figyelmet fordít az oktatási intézmények digitális felzárkóztatására. Ezen törekvés mentén a társaság leányvállalata, a Delta Systems Kft. a Delta Informatika Zrt-vel közösen összesen 1 000 darab vékonykliens munkaállomással járult hozzá a Debreceni Szakképzési Centrum eszközparkjának fejlesztéséhez.

2021. november 29. 12:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12