XAPT: 8 Microsoft Dynamics AX bevezetés 2014-ben

forrás: Prím Online, 2015. március 12. 15:27

A Microsoft legnagyobb hazai Dynamics-partnere 18 százalékkal növelte magyarországi tevékenységéből származó árbevételét 2014-ben. A szolgáltatások területe ennél is nagyobb mértékben, 30 százalékkal bővült. A magyar növekedés továbbra is kiemelt figyelmet élvez az üzleti stratégiában.

Mind a nagyvállalatoknak szánt Microsoft Dynamics AX, mind a kis- és középvállalati szektorra szabott Microsoft Dynamics NAV üzletágunkban ismét jelentős sikereket értünk el az elmúlt évben – mondta Ambrus Zsolt, az XAPT Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. A céget meghatározó vállalatirányítási rendszerek üzletágai mellett jól teljesített 2014-ben a kiegészítő alkalmazásokat szolgáltató divízió is, amely elsősorban vállalati jelentéskészítő (QlikView, Microsoft BI) és üzleti folyamatmenedzsment eszközöket kínál a magyar vállalatok részére.

– Kiemelkedő eredményként értékelem, hogy 2014-ben tíznél is több vállalatnál vezettük be és indítottuk el élesben a Microsoft Dynamics AX 2012 rendszert – mondta az ügyvezető. – Olyan új ügyfelekre lehetünk büszkék, mint például a médiaipari és befektetői tevékenységéről is ismert Docler Holding, a Ganteline Kft, amely a munkaruházat kereskedelem piacvezető szereplője Magyarországon, vagy a Wáberer cégcsoporthoz tartozó W-New Holding, ahol közel 30 cég pénzügyi, számviteli folyamatait és cégcsoportos működését képeztük le az AX2012-ben. Mindenképpen említést érdemel a babaápolási termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozó MAM Baby Care-nél és a hűtőgépalkatrész-gyártó Bundy Refrigerationnél megvalósított projektünk is. Az eredmények között arra is büszkék vagyunk, hogy a világ egyik legnagyobb élőállat és hús kereskedelmi tevékenységet folytató magyarországi cégénél kezdtük el az AX bevezetését – a KKE-i régióban is jelentős méretűnek számító projekt keretében. Az XAPT Magyarország vezető Microsoft Dynamics AX-partnereként eddig 11 cégnél vezette be sikerrel a rendszer legújabb, 2012-es verzióját.

– Büszke vagyok arra, hogy olyan tanácsadói és fejlesztői csapatot építettünk fel, amellyel a legkülönbözőbb iparágak számára tudunk jövőbemutató vállalatirányítási megoldásokat szolgáltatni – mondta Ambrus Zsolt. – A 2014-es év eredményei ezt ékesen bizonyítják.

Az XAPT egy önálló munkacsoportot is felállított, amely a cég meglévő és leendő ügyfeleit segíti az ERP-projektek támogatására a 2015-ben elérhetővé váló források megpályázásában. – Nemcsak egyszerűbbé vált idén a pályázatok benyújtása, hanem gyorsabb lett az elbírálás, és jelentősen nőtt az elérhető források összege is – mondta a munkacsoportot vezető Mizsei Szabolcs. – A GINOP és VEKOP keretein belül most összesen 8,6 milliárd euró hívható le. Célunk, hogy ügyfeleink ebből a támogatásból a lehető legtöbbet hasznosíthassák fejlesztéseikben.

Az XAPT 2015-16-os tervei között kiemelt helyen szerepel a termékfejlesztés. – Folyamatosan rengeteget tanulunk a Microsoft Dynamics-bevezetéseinkből, és ezt a tudást különböző módokon kamatoztatjuk újonnan megismert ügyfeleinknél is – mondta Czere Márk, az XAPT értékesítési és marketing igazgatója. – Az elkövetkező évben – erre alapozva - olyan önálló iparági megoldásokkal lépünk piacra, amelyek túlmutatnak a ma ismert vállalatirányítási rendszerek képességein. Az XAPT 2015-ben saját termékek mellett partnercégeinek innovatív megoldásaival is bővíteni fogja portfólióját.

Erősödő Közép-Kelet Európai jelenlét

4 újabb kelet-közép-európai ország piacán erősítette meg pozícióját az XAPT az LLP Dynamics Csoport tavalyi felvásárlásával. Ennek eredményeként már az akvizíció évében olyan új „roll-out” projektek megvalósítására kapott megbízást, amelyek több országot érintő bevezetést jelentenek. Az új cégek 90 munkatárssal, több mint 200 ügyféllel és megközelítőleg 4,5 millió eurós bevétellel járultak hozzá a 2014-es sikerekhez.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Influence Media nyerte a Continental Magyarország kommunikációs tenderét

Többfordulós, meghívásos tenderen az Influence Media integrált kommunikációs ügynökség nyerte el a Continental Magyarország vállalati kommunikációs és PR feladatokra kiírt tenderét. A közös munka már áprilisban elindult, az együttműködés keretében az ügynökség a Continental országos vállalati kommunikációs osztályának, illetve a gumiabroncs üzletágának nyújt kommunikációs szolgáltatást.

2023. május 31. 21:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39