Egyre több ügyfele van az Invitel biztosítási szolgáltatásának

Czipperer Dia, 2015. március 13. 14:58

Már 7500-nál is több ügyféllel büszkélkedhet az Invitel Biztonság Csomagja. A szolgáltatás balesetbiztosítást kínál az egész családnak, ugyanis az azonos címen lakókra is kiterjed.

Tavaly (2014) február óta elérhető az Invitel biztosítási szolgáltatása, melyet az Aegonnal közösen kínál. A biztonsági Csomag névre keresztelt megoldás előnye, hogy nem csak az élvezheti előnyeit, aki megköti, hanem a vele egy háztartásban lakók is. A biztosítás a nap 24 órájában érvényes, bármely országban. 

 

A biztosítást az Invitel ügyfelei igényelhetik. Az elmúlt egy évben nagyon népszerű lett az üyfelek körében, már több mnit 7500-an döntöttek úgy, hogy megrendelik.  A szolgáltatás díja havi 690 forint, és könnyen be is fizethető, ugyanis nem kell külön csekkel bajlódni, hanem az inviteles számla egyik tételeként szerepel. Ezért az összegért pedig egy háztartásban lakó biztonságáról gondoskodik a szolgáltató.

 

Kép: thegoodblog.com.au

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mobilapp segítségével edukál az MKIK

A szakképzést népszerűsítő applikációval jelentkezik a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, így a szakmavilág.hu weboldal és a továbbtanulási lehetőségeket bemutató rendezvények mellett egy újabb felületen veheti fel a kapcsolatot a 12-14 éves fiatalokkal. A pályaorientációt segítő alkalmazással a tanulók nemcsak az érdeklődési körüknek megfelelő tartalmak között válogathatnak, akár a számukra legmegfelelőbb intézményre is rátalálhatnak. 

2020. szeptember 21. 17:41

Okos gabonaszondát fejlesztett egy magyar startup

A világon egyedülálló okos gabonaszondát dobott piacra egy magyar fejlesztőkből álló startup. A síktárolókban bekövetkező nedvesedéssel a kezdetek kezdete óta küzdenek a gazdák, de a GrainMonitor olyan automatizált megoldást kínál a problémára, ami néhány éve még elképzelhetetlen volt. A technológia alkalmazását agrármérnökök javaslatai alapján dolgozták ki, egyik legnagyobb előnye pedig az, hogy a szondák három-négy éves akkumulátoridővel rendelkeznek, ez idő alatt még csak tölteni sem kell azokat.

2020. szeptember 21. 14:40

Az ABB és a Hydrogen Optimized közösen fejleszt zöld hidrogéntermelési rendszereket

Az ABB globális technológiai vállalat és a Hydrogen Optimized megállapodott, hogy közösen vizsgálja meg a villamos hálózatokra csatlakoztatott, nagyvolumenű, zöld hidrogéntermelő rendszerek fejlesztését, hogy tiszta, fenntartható és megfizethető energiaforrást kínáljanak. 

2020. szeptember 21. 13:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11

Virtuális nézőteret nyit a Budai Szabadtéri Színház

2020. szeptember 9. 12:11

Év Informatikai Vezetője díj 2020

2020. augusztus 27. 11:07

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58
online sportfogadás