Jól járnak a felhasználók a Samsung és a Microsoft partnerségével

Czipperer Dia, 2015. március 24. 18:02

Mind a Samsung, mind pedig a Microsoft felhasználók profitálhatnak a két nagyvállalat együttműködéséből. A techóriások megerősítették partnerségüket, és ennek kapcsán még több szolgáltatást kínálnak a felhasználóknak.

Az androidosok előre telepített Microsoft appokkal találkozhatnak majd mobileszközükön. A két vállalat együttműködése lehetővé teszi a mobil és biztonságos munkavégzést számukra.

 

A Samsung mobilokon a jövőben előretelepített Microsoft alkalmazásokkal találkozhatnak majd a felhasználók. Ahogyan a dél-koreai gyártó a Mobil Világkongresszuson bejelentette, legújabb csúcsmodelljein számos Microsoft alkalmazás lesz elérhető. A felhasználók használhatják a OneNote-ot, a OneDrive-ot és a Skype-ot is.

 

A Galaxy S6 és S6 edge tulajdonosok ráadásul duplán jól járnak, ugyanis két évig 100 gigabájt extra tárhelyet kapnak OneDrive fiókjukban. 

 

 

2015 első felében pedig a táblagépeit veszi célba a gyártó, és az eszközökre elérhetővé teszi a Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive és Skype programokat.

 

Azok az üzleti felhasználók, akik a Samsung B2B csatornáin keresztül vásárolják meg a készüléküket, az Office 365 programcsomag három verzióját is elérik. A Vállalati, Vállalati Prémium és a Nagyvállalati verziót is használhatják, mindhármat a Samsung KNOX biztonsági megoldásaival. A csomag mellé egy telepítő szolgáltatást is nyújtanak, hogy megkönnyítse a vállalatok számára a készülékek beállítását, valamint az üzemelés során is támogatást biztosít.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Work Trend Index: Virtuális asszisztens fogja tehermentesíteni az embereket a munkahelyeken

Alapjaiban alakítja át a munkahelyeket a mesterséges intelligencia a Microsoft idei Work Trend Index kutatása szerint. Az AI nem veszi el az emberek munkáját, hanem felszabadítja őket a magasabb hozzáadott értékű tevékenységekre. Az elmúlt évek technológiai fejlődése gördülékenyebbé tette a kommunikációt, közben azonban az erre fordított idő és a munkatársakkal megosztott információ mennyisége is vészesen megnőtt. A problémára az újgenerációs mesterséges intelligencia, az irodai szoftverekbe hamarosan beépülő Copilot kínál megoldást, amit a felmérés szerint a munkavállalók többsége bizakodva vár.

2023. június 7. 12:55

Bárki az energiaátmenet aktív résztvevője lehet

Az energiaátmenet aktív résztvevője válhat bárkiből a Schneider Electric, a Nemzetközi Kereskedelmi Központ és az Atelier 21 nevű francia civil szervezet új, képzési kezdeményezésének köszönhetően. A „Legyél az energiaátmenet résztvevője” címet viselő ingyenes tanfolyam már elérhető angol nyelven, a későbbiekben pedig további nyelveken is hozzáférhető lesz. A tanfolyamra június 12-ig lehet jelentkezni.

2023. június 7. 11:23

A NEXT 3D konferencia az additív gyártás hazai ipari alkalmazásaira fókuszál

Ha érdeklik a 3D nyomtatás sikeres, hazai ipari alkalmazási példái, jelölje be naptárában a szeptember 12-i dátumot és vegyen részt a NEXT 3D konferencián! Az egyedülálló iparági találkozó az additív gyártás trendjeire, a területet megmozgató kérdésekre és a szakma legjobb gyakorlataira fókuszál.

2023. június 7. 09:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39