Jól járnak a felhasználók a Samsung és a Microsoft partnerségével

Czipperer Dia, 2015. március 24. 18:02

Mind a Samsung, mind pedig a Microsoft felhasználók profitálhatnak a két nagyvállalat együttműködéséből. A techóriások megerősítették partnerségüket, és ennek kapcsán még több szolgáltatást kínálnak a felhasználóknak.

Az androidosok előre telepített Microsoft appokkal találkozhatnak majd mobileszközükön. A két vállalat együttműködése lehetővé teszi a mobil és biztonságos munkavégzést számukra.

 

A Samsung mobilokon a jövőben előretelepített Microsoft alkalmazásokkal találkozhatnak majd a felhasználók. Ahogyan a dél-koreai gyártó a Mobil Világkongresszuson bejelentette, legújabb csúcsmodelljein számos Microsoft alkalmazás lesz elérhető. A felhasználók használhatják a OneNote-ot, a OneDrive-ot és a Skype-ot is.

 

A Galaxy S6 és S6 edge tulajdonosok ráadásul duplán jól járnak, ugyanis két évig 100 gigabájt extra tárhelyet kapnak OneDrive fiókjukban. 

 

 

2015 első felében pedig a táblagépeit veszi célba a gyártó, és az eszközökre elérhetővé teszi a Microsoft Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OneDrive és Skype programokat.

 

Azok az üzleti felhasználók, akik a Samsung B2B csatornáin keresztül vásárolják meg a készüléküket, az Office 365 programcsomag három verzióját is elérik. A Vállalati, Vállalati Prémium és a Nagyvállalati verziót is használhatják, mindhármat a Samsung KNOX biztonsági megoldásaival. A csomag mellé egy telepítő szolgáltatást is nyújtanak, hogy megkönnyítse a vállalatok számára a készülékek beállítását, valamint az üzemelés során is támogatást biztosít.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kreativitás, bátorság és kitartás: ezek nélkülözhetetlenek egy startup indításához

Erős jövőképpel, magabiztos digitális tudással rendelkeznek a hazai fiatalok, a legtöbben saját vállalkozásban vagy cégvezetőként dolgoznának - derült ki a Hiventures reprezentatív felméréséből. A legtöbben szívesen dolgoznának startupban, a fiatalok fele szívesen indítana is ilyen céget, ehhez azonban bátorság, kreativitás és kitartás kell. A vállalkozó kedvű fiataloknak november 12-én a Hiventures szervezésében megrendezésére kerülő 4.  Regional Startup and Innovation Day-en lesz lehetőségük inspirálódni, a rendezvény - a koronavírus járványra tekintettel – idén egy rendhagyó, több digitális kreatív technológiát ötvöző, páratlan esemény lesz.

2020. október 27. 13:55

Újraindítás helyett újragondolás

A koronavírus újraírta a játékszabályokat az üzleti életben is: megváltoztak a működési körülmények, kiélezettebb lett az ügyfelekért folytatott versengés, miközben sok területen a hirtelen gazdasági visszaesés miatt szűkülnek a források. A pandémia megmutatta, hogy ebben az új helyzetben a digitalizáció már nem cél, hanem sokaknak az egyetlen eszköz lehet a túlélésre. Az IBM szerint a vállalatoknak nem újraindítani kell magukat, hanem újragondolni a működésüket. Ehhez ad támpontokat október 27-én az IBM a Think Digital Summit online konferencia, amelyen ingyenesen lehet részt venni.

2020. október 27. 06:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás