Ház körüli munkákban utazik legújabban az Amazon

MTI Sajtóadatbank, 2015. április 1. 09:34

A takarítástól a kecskelegeltetésig terjedő változatos ház körüli munkák közvetítésével kezdett foglalkozni az Amazon.com online kereskedelmi portál.

Az internetes óriáscég szerint az új terület logikus kiterjesztése eddigi fő profiljának, az online kereskedelemnek, hiszen körülbelül 85 millió vásárlója olyan termékeket vesz meg, amelyek beüzemeléséhez és rendszeres szervizeléséhez szakember segítségére van szükség.

Az Amazon Home Services szolgáltatás több hónapos New York-i, Los Angeles-i, és a cég székhelyén, Seattle-ben végzett tesztelés után, hétfőn indult el élesben az Egyesült Államok jelentősebb városaiban, mintegy 700 különféle háztartási szolgáltatást kínálva az érdeklődőknek.

 A rendszer használata a vevőknek ingyenes, a regisztráló szakemberek legtöbbjének viszont 10-20 százalékos jutalékot számít fel az Amazon. A cég minden bejelentkező szakembert ellenőriz, a vevőknek garanciát nyújt a teljes munkára.

Nem ez az első eset, hogy az Amazon bővíteni próbálja portfólióját: korábban különféle készülékek saját gyártásába fogott és internetes videoszolgáltatást is indított. A hasonló projekteket azonban többnyire végül megsínylette a cég profitja, sőt olykor veszteség is keletkezett belőle. A mostani bejelentésre kedvezően reagált a piac, hétfő délután emelkedett a részvények árfolyama.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mostantól még jobb MKB ügyfélnek lenni

Az MKB mobilappot használó előminősített ügyfelek már okostelefonjuk néhány kattintásával hozzájuthatnak az egyszerűsített eljárás keretében igényelhető kölcsönhöz.

2020. július 7. 10:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás