Online házasságkötés az Ikeával

Vértes Judit, 2015. április 16. 15:36

Nem, nem az Ikeával köthetünk házasságot, de az Ikea biztosítja számunkra a berendezést álmaink esküvőjéhez. Legyen a helyszín egy sátor a tengerparton, vagy egy erdő, az Ikea segít megrendezni a virtuális esküvőt.

A Wedding Online alapjában véve egy Skype csoport, de a csoport résztvevőit nem az oldal szélén jeleníti meg, hanem egy virtuálisan berendezett szobában. A szerelem szépsége, hogy egyszerű, és most már az esküvő szervezése is. Meghívhatjuk távol élő barátainkat, rokonainkat, anélkül, hogy egy vagyont költenénk, és együtt ünnepelhetjük a boldogító igent egy video link segítségével – írja az Ikea weboldala.

 

A virtuális esküvő helyszíneként négy lehetőség közül választhatunk: strand, sátor, dokk vagy erdő. Ezután kiválaszthatjuk a helyszínhez illő bútorokat az Ikea katalógusából, vagy választhatjuk az oldal által bemutatott berendezést.

 

A Wedding Online használatához egy Facebook fiókra van csupán szükség. Be kell állítani a dátumot, majd elküldhetjük a meghívót ismerőseinknek. A meghívottak egy linket kapnak, mellyel az adott időpontban be tudnak jelentkezni az esküvőt közvetítő chatszobába. Az esemény 6 órán keresztül elérhető.

 

Ahhoz, hogy az esküvő valóban törvényes legyen, néhány szabályt be kell tartani. A házasulandó felek, az anyakönyvvezető és a két tanú valóságosan is egy helyiségben kell legyen a ceremónia ideje alatt. De ha csak a barátaink előtt szeretnénk kimondani egymásnak, hogy összetartozunk, lehetőség van a virtuális esküvőre, anélkül, hogy törvényesen összekötnénk az életünk. S utána az Ikea katalógusából berendezhetjük virtuális életünk. 
 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hetvenmillió forint műszaki támogatás közösségi tévéknek, rádióknak

Tizenkilenc közösségi televízió, rádió és kisközösségi rádió közel 70 millió forintot kap műszaki fejlesztésekre – erről is döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa e heti ülésén. A grémium nyertest hirdetett egy székesfehérvári és egy kiskőrösi helyi frekvenciapályázaton. 

2021. szeptember 25. 18:55

Új microSD kártyákat mutatott be a Samsung

A Samsung bemutatja az új PRO Plus microSD és az újratervezett EVO Plus microSD kártyákat. A 2021-es kártyákkal a vállalat a felhasználók széles körének nyújt ideális megoldást, legyen szó otthoni vagy professzionális körülményekről. Az új microSD kártyák számos különböző kapacitású kivitelben, kiemelkedő olvasási és írási sebességgel , valamint időtálló kialakítással érkeznek.   

2021. szeptember 25. 15:59

Apple dokkoló, óvodai fejlesztőprogram és vegán smartfood az iPonNovation győztesei között

Közel száz izgalmas startup mérette meg magát a regionális szinten is különlegesnek számító iPonNovation versenyén, melynek eredményhirdetésére szerda este került sor. A hagyományteremtő program döntőjébe hat vállalkozást válogatott be a szakmai zsűri, a végső döntést pedig közösen hozta meg velük az iPon és a HRP. A program szakmai irányítását Kovács Péter vezetésével az XO.company vállalta.

2021. szeptember 25. 14:07

Magyar fejlesztésű elektromos buszokat mutattak be

Részben magyar know-how-val és összeszereléssel készülő elektromos buszokat mutattak be Ráckevén. A Goldi Mobility Kft. magyar és szingapúri mérnökökkel közösen kifejlesztett járművei teljesítményben és minőségben is magas színvonalat képviselnek, ráadásul ár-érték arányban is élmezőnyben vannak. Elkészült emellett Magyarország első hidrogén üzemanyagcellás drónja is, amely 4.5 órát tud repülni folyamatosan akár 5000 méteres magasságban is.

2021. szeptember 25. 11:50

A MENTA konferencián hirdették ki a 2021-es Gyurós Tibor-díj nyerteseit

Az IVSZ - Szövetség a digitális gazdaságért szakmai zsűrije idén is a MENTA konferencián jelentette be az év menedzsere, az év digitalizációs projektje, az év innovációja díjak nyerteseit, és nevezte meg 2021 digitálisoktatás-nagykövetét.

2021. szeptember 25. 10:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46