Új sorozatok és férfiaknak szóló műsorcsomag a Telenor MyTV-n

forrás: Prím Online, 2015. április 18. 15:38

Új, férfiaknak szóló tematikus műsorcsomaggal bővül a Telenor MyTV. A Breaking Bad - Totál szívás hazánkban még sosem vetített 4. és 5. évada elsőként a szolgáltatás videótárában tekinthető meg. Szintén elérhető már a Blacklist – A feketelista teljes első évada. A nőknek szóló csatornaválogatás és a Tévétár is új tartalmakkal gazdagodik.

A mobilos videó- és tévénézés egyre népszerűbb a magyarok körében: a Telenor idén januári felmérése szerint a felhasználók 41%-a szokott videókat nézni okostelefonján. A kikapcsolódás e formájára a férfiak egyelőre valamivel nyitottabbak, mint a nők: 49%-uk válaszolta, hogy telefonját szokta videók nézésére használni, szemben a nők 26%-os arányával.

 

Az ügyféligényekre reagálva, az online televíziós szolgáltatás mostantól új, kifejezetten a férfi felhasználókra szabott műsorcsomaggal bővül. A három tematikus csatorna élő adásához korlátlan hozzáférést nyújtó új csomag az első 3 hónapban 0 forintért fizethető elő.

 

A DocuBox ismeretterjesztő csatorna természetfilmek, saját gyártású és díjnyertes dokumentumfilmek széles kínálatát nyújtja. A harcművészetek rajongóinak szól a FightBox, ahol a kevert harcművészetek (MMA), a boksz, a birkózás, a karate és sok más sportág meccseit kísérhetik figyelemmel. A Fast&Fun extrémsport-csatorna pedig az adrenalinfüggőknek nyújt szórakozást az autóversenytől kezdve a motokrosszon át a snowboardig különféle versenyek, show-k révén.

 

A Telenor a női nézők számára is szolgál újdonsággal: a nekik szóló csomagban mostantól a 360 Tune Box is elérhető. A csatorna különleges zenei élményt kínál, hiszen kifejezetten csak feltörekvő, a világhír kapujában álló nemzetközi zenészek videóit játssza. Emellett a Tévétár csomagban is számos csatorna, többek között a STORY4, a STORY5, a Filmbox, a Filmbox Plus és a Filmbox Prémium műsora nézhető vissza mostantól.

 

A mini csomagokhoz hasonlóan, mindössze egy kattintással megrendelhetők a MyTV alkalmazáson belül a szolgáltatás gondtalan, mobilinternetes használatához szükséges 3, 10 és 50 órás belföldön felhasználható adatjegyek.

 

A műsorcsomagok mellett a hatalmas, több ezer órányi tartalmat kínáló videótár is bővül. A James Spader főszereplésével, az Egyesült Államokban óriási sikerrel futó Blacklist – A feketelista teljes első évada elérhető mostantól a MyTV-ben. A videótár havidíjas konstrukciójának köszönhetően minden rész akár többször is megtekinthető korlátlanul. Így akár Breaking Bad maratont is lehet tartani, hiszen a kultikus amerikai sorozat 4. és 5. évada is megtalálható a MyTV videótárában.


A Telenor online televíziós szolgáltatása, a MyTV Android, iOS és Windows platformú okostelefonokon, táblagépeken, valamint számítógépen és nagyképernyős tévén is elérhető. WiFi-vel vagy Hipernettel is használható, amely márciustól a Telenor minden mobilinternetes ügyfele számára elérhető díjcsomagtól függetlenü

Kulcsszavak: műsor videó TV MyTV Telenor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Kihirdették a 2019-es Az Év Honlapja pályázat díjazottait!

2019. december 3. 18:18

Megtartották Magyarország eddigi legnagyobb informatikai versenyét

2019. november 26. 11:05

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07
online sportfogadás