Nem fog működni a YouTube a régi eszközökön

Vértes Judit, 2015. április 24. 09:11

A YouTube API frissítésének következtében a YouTube alkalmazás nem fog működni a 2012-nél régebben gyártott készülékeken.

A Google frissíti a YouTube-ot. Az update révén a régi eszközökkel nem lehet majd használni a videómegosztó oldalt.

 


Az iPhone, iPod, iPad eszközökön legalább iOS 7 vagy újabb operációs rendszer szükséges a YouTube alkalmazás használatához. A második generációs vagy régebbi Apple TV-ken nem lehet YouTube videókat nézni majd.

 

Hasonlóan a Google TV 2-es vagy korábbi verziója, több régebbi Sony illetve Panasonic  TV és Blue-ray lejátszó nem tudja majd lejátszani a YouTube videókat. Azok az okostévék, tabletek, játékkonzolok tudják majd felkeresni a böngészőn keresztül az oldalt, amelyek flash vagy HTML5 támogatottsággal rendelkeznek.

 

Forrás: Übergizmo.com

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így vásárolunk iskolakezdéskor

Iskolakezdési időszakban felpörög a kereskedelem, mindenhol megnő a tanévre szükséges eszközök iránti kereslet és ezzel együtt az árak is.* Tavaly augusztusban a KSH adatai szerint kismértékben nőttek a fogyasztói árak, majd szeptemberben jelentősen emelkedtek. 

2019. augusztus 20. 12:55

Különleges tájak lakóit kapta lencsevégre a Huawei és a PetersPlanet

„Perui portrék” címmel nyitott mobilfotó-kiállítást a Huawei és a Petersplanet. Az elszigetelt közösségekben élő, quechua őslakosokat bemutató alkotásokat Szűcs Péter, a Petersplanet.travel utazási magazin alapítója készítette a vállalat legújabb csúcskészüléke, a P30 Pro segítségével. A 12 képből álló tárlat különlegessége, hogy ez a művész első, kizárólag mobiltelefonnal készített portrékból álló kiállítása. A tárlat szeptember 19-ig látogatható a Deák Palotában.

2019. augusztus 20. 12:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

2019. augusztus 19. 09:35

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53
online sportfogadás