Népszerű a MÁV-START Vonatinfó mobilalkalmazása

Czipperer Dia, 2015. május 8. 17:18

Már mobilon is követhetők az aktuális informáviók a MÁV-START Vonatinfó alkalmazásában. A társaság közlése szerint már több mint 50 ezren töltötték le az appot május elejéig.

A MÁV-START Vonatinfó alkalmazása egy ingyenes program, melyen keresztül a felhasználók mobiltelefonjukon is tájékozódhatnak a szerelvények helyzetéről, megtervezhetik útvonalukat, és térkép is rendelkezésükre áll. Az app révén tehát képben lehetnek minden vasúti információval naprakészen, útközben is.

 

Az alkalmazás egyre nagyobb népszerűségnek örvend: a legfrissebb adatok szerint májusig bezárólag több mint 50 ezer felhasználó töltötte le az appot, amely mindhárom nagy mobil operációs rendszerre elérhető (Androidra, iOS-re, Windows Phone-ra). Utóbbi platformon nemrég vált elérhetővé.

 

A Windows Phone app

Csak Androidra eddig 34 ezren töltötték le a programot. Mint kiderült, a legtöbben az útvonaltervezést veszik igénybe, és sokan figyelik a szerelvényék valós helyzetét is a vonatinformációs térképen. 

 

Az alkalmazás több mint két hónapja működik és érhető el. Tervezésekor a felhasználók javaslatait is figyelembe vették, és a társaság a jövőben is igyekszik majd a programot ennek megfelelően fejleszteni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás