Metálszín mostantól a kis nyomdák kínálatában is

forrás: Prím Online, 2015. május 9. 10:39

A metálfényű nyomatok, képek elkészítésére eddig csak a nagy példányszámos megrendelésekkel dolgozó ofszet nyomdák vállalkoztak. Náluk volt meg az ehhez szükséges, a fólia-alapú nyomatok gyártására alkalmas technológia. A digitális megoldások rohamos fejlődésével ma már ezen a területen is komoly változások zajlanak. A termék innovációk révén a kisebb nyomdaipari vállalkozások, nyomtató szalonok számára is elérhetővé vált a metálnyomtatás, amelyek ennek köszönhetően tovább szélesíthetik szolgáltatásaikat.

Az erre a munkára alkalmas készülékek közt elsőként mutatkozik be a magyar piacon a Xerox Colour 800i/1000i digitális nyomdagép. Ez a berendezés rendelkezik egy speciális száraztinta tárolóval, amely aranymetál és ezüstmetál száraz tintát tartalmaz egyedi felületek megnyomásához.

 A Xerox Colour 800i/1000i nyomdagépen egyebek mellett az alábbi nyomtatványok készíthetőek el gyors átfutással, az ofszet eljáráshoz képest olcsóbb metál színnyomással:


-    hivatalos okiratok (diplomák, bizonyítványok), amelyeken a metál színben nyomott pecsét még inkább rangot ad az okmánynak, vagy akár a nevesítés is megoldható metál színnel;
-    névre szóló, exkluzív kivitelű brosúrák, tájékoztatók, amelyeken a metálszín kiemeli a legfontosabb információkat;
-   névjegyek, üdvözlő lapok, poszterek, fotók, amelyeken a metálfényben pompázó logó, kép, szöveg, vagy más grafikai elem egyedi megkülönböztető jeggyel ruházza fel a nyomtatványt;
-    éttermi menük, céges árajánlatok és más eladásösztönző kiadványok, amelyeket a legkülönfélébb médiára – többek közt vinyl-re, poliészterre, műanyagra, vagy textilre – nyomnak. Ezeknek a metálszín bevonat eleganciát, extra hangsúlyt kölcsönöz.

A Xerox Colour 800i/1000i digitális nyomdagépek idén áprilistól kaphatóak Magyarországon.
 

Kulcsszavak: nyomdagép Xerox

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xerox bemutatta kisvállalkozásoknak szánt új kompakt nyomtatócsaládját

A Xerox egy új, három eszközből álló, költséghatékony nyomtatócsaládot mutatott be, amelyek célja a kisebb irodák mobilitásának a segítése anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képminőség, a biztonság vagy a felhasználói élmény tekintetében. A Xerox B210, B205 és B215 multifunkcionális nyomtatók nagy sebességű, vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, lehetővé téve a felhasználóknak hogy bármikor bárhonnan nyomtathassanak.

2019. augusztus 26. 16:53

Az MMD lerántja a leplet a vadonatúj Philips E1 monitorsorozatról

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a Philips E1 sorozat megjelenését. Ez a kívül- belül lenyűgöző monitorcsalád egyesíti az elegáns dizájnt és az innovatív funkciókat, amelyek által a termékek a munka és a szórakozás területén egyaránt kivételes felhasználói élményt nyújtanak. 

2019. augusztus 5. 11:48

Bemutatkozott az LG új UltraFine 5K monitora Apple termékekhez

Az LG Electronics (LG) bemutatta új, 27 hüvelykes UltraFine 5K kijelzőjét (27MD5KL modell), amely a gyártó 24 hüvelykes UltraFine 4K monitorához (24MD4KL modell) hasonlóan olyan felsőkategóriás eszköz, amelyet kifejezetten a legújabb Apple termékekhez terveztek.

2019. augusztus 5. 10:50

A Xerox továbbfejleszti tintasugaras technológiáját új nyomdagépével

A Xerox bemutatta a Xerox Baltoro HF Inkjet Press tintasugaras, vágott lapos nyomdagépet, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű tranzakciós nyomtatást, a kiváló minőségű DM levelek és katalógusok készítését egyetlen nyomdagépen, tökéletes képminőséggel és termelékenységgel.

2019. július 30. 15:40

Nagy sebességű fekete-fehér multifunkciós nyomtató az Epsontól

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

2019. július 14. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás