Az IFS Világkonferencián debütált az IFS Applications 9

forrás: Prím Online, 2015. május 12. 09:34

Az IFS az Amerikai Egyesült Államokban, Massachusetts államban található Boston városában rendezte meg idei világkonferenciáját 2015. május 5-7. között. A rendezvényen a vállalat az IFS Applications legújabb, 9-es verziójának piacra bocsátása mellett a felhasználó számban elért mérföldkővel, az IFS Akadémiával, a menedzselt felhőszolgáltatással, a vállalati szervizmenedzsment megoldásával, valamint in-memory kezdeményezésével kapcsolatos bejelentéseket tett.

Az IFS World Conference 2015 rendezvényen mintegy 150 előadáson vehetett részt a több mint 40 országból érkezett 1300 résztvevő. Az IFS vezetői mellett ezúttal is neves előadók színesítették a plenáris ülések programját. Az előadók között volt többek között Jimmy Wales, a Wikipedia alapítója, aki a világ 100 legbefolyásosabb emberének egyike a TIME magazin szerint.


Megjelent az IFS Applications 9


Megjelent a számos új funkciót, minden eddiginél magasabb fokú felhasználói élményt és a korábbi verzióhoz képest több mint 500 fejlesztést tartalmazó IFS Applications 9. A legfontosabb újdonságok a következők:


·    Az IFS Lobby a felhasználók, szerepek, folyamatok szempontjából fontos, áttekinthető és testre szabható vizuális reprezentációját nyújtja a vállalatnak, illetve bizonyos üzleti helyzeteknek, asztali számítógépen, táblagépen és okostelefonon egyaránt.
·    Az IFS Streams értesítő rendszer a folyamatokra vonatkozó fontos történésekről, tevékenységekről küldött értesítésekkel biztosítja, hogy a felhasználók minden pillanatban rajta tarthassák az ujjukat az üzletmenet ütőerén.
·    A rétegzett alkalmazás architektúra külön réteget biztosít a bővítményeknek és az egyedi fejlesztéseknek, így hatékonyabbá teszi az alkalmazásfejlesztést azzal, hogy kevesebb időt kell az egyedi fejlesztések adminisztrációjára fordítani, így több idő marad az értékteremtésre.
·    A beépített CRM funkciók segítségével a megfelelő munkatársak megfelelő időben férhetnek hozzá az üzleti adatokhoz a jobb döntések és ügyfélkiszolgálás érdekében.
·    A globális vállalatok még magasabb szintű támogatása valósul meg a csoportszintű konszolidációt és a mátrix szervezeteket támogató új funkciókkal.

Az IFS által fejlesztett megoldások elérték az egymillió felhasználót


Az IFS megoldásai, azaz az IFS Applications, az IFS Field Service Management és az IFS Mobile Workforce Management aktív felhasználóinak száma együttesen elérte az egymilliót. Az egymilliomodik IFS-felhasználónak járó plakettet Lori Gofton és Lorrie Weiss vette át a globális autóipari gyártó Linamar képviseletében.


Még több elérhető képzés az IFS Akadémia keretében


A korábban IFS-partnerek számára létrehozott IFS Akadémia célja a partnerek képzése és tanúsítása, ezzel egy olyan, megbízható IFS-partnerekből álló ökoszisztéma létrehozása, amely képes értéket teremteni az IFS-ügyfelek számára. Az IFS Akadémia kínálata most 20 új specialista szintű képzéssel bővül, amelyek lefedik az IFS Applications humánerőforrás-, projektmenedzsment- és gyártási területeket támogató funkcióit. Az új képzéseken túlmenően az IFS útjára indítja az IFS Akadémia Képzési Központot, azt az e-learning eszközt, amellyel az IFS-partnerek távoktatásban vehetnek részt.


Világszerte elérhetővé vált az IFS menedzselt felhőszolgáltatása


Az IFS Applications 8-as és 9-es verzióira optimalizált IFS menedzselt felhőszolgáltatás biztonságos egybérlős felhőt biztosít világklasszis Microsoft Azure környezetben. Az ügyfelek dönthetik el, mikor és milyen változtatásokat hajtanak végre az IFS Applications rendszeren, üzleti igényeiknek megfelelően határozhatják meg a karbantartást és a frissítéseket. A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy az ügyfelek saját IT-munkatársai a vállalat üzleti igényeinek támogatására koncentráljanak ahelyett, hogy az infrastruktúrát, az operációs rendszert, az adatbázisokat, a köztes szoftvereket és az alkalmazásokat menedzselnék.
 

Kulcsszavak: ügyvitel IFS

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Innováció az építőipari beruházások tervezésében

A Paulinyi & Partners Digital Solutions Kft. egyedi projektjével a tervezés teljes időtartamában képes segíteni a tervezők és a beruházó munkáját. A beruházás előkészítés és tervezéssegítő szolgáltatás fő célja a hatékonyságnövelés és a projektdöntések támogatása.

2022. január 27. 14:58

2022 is az e-kereskedelem éve lesz

Azt régóta tudjuk, hogy sikeres vállalkozás ma már nem létezhet hatékony online jelenlét nélkül, de a világjárvány hazánkban is példátlan e-commerce robbanást hozott magával: 2021 első félévében 30%-os bővülés mellett bruttó 494 milliárd forintos belföldi forgalmat bonyolított a magyar online kiskereskedelmi piac. A képlet tehát egyszerű, de korántsem olyan könnyű kitalálni, mire harapnak a vásárlók az egymással versengő webáruházak zajában, miközben a körülöttünk lévő világ minden eddiginél gyorsabban változik. A Markestic összeszedte a nyolc legfontosabb trendet, melyre mindenképpen érdemes odafigyelnie a hosszú távra tervező kereskedelmi vállalkozásoknak.

2022. január 26. 19:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58