A Lufthansa szoftverfejlesztésre és alkalmazástesztelésre toboroz pályakezdőket

IT Young Professional Program

forrás: Prím Online, 2015. május 18. 12:24

Idén is elindult a Lufthansa Systems Hungária Kft. „IT Young Professional Program” nevű gyakornoki programja: a cég pályakezdő diplomás, vagy hamarosan diplomázó informatikusok jelentkezését várja. A gyakornoki időszak szakmai tréningjei a kiválasztottak általános szoftverfejlesztési ismeretei mellett specifikus fejlesztői szaktudásukat is erősítik majd (Java, JavaScript, C++).

Harmadszor is elindult a Lufthansa Systems gyakornoki programja, az IT Young Professional Program. A jelentkezéseket 2015. június 14-ig várják a vállalat karrier portálján. A program célja, hogy a Java, JavaScript, C/C++, vagy ABAP alapismeretekkel már rendelkező pályakezdők tovább mélyítsék tudásukat és megismerkedjenek az agilis szoftverfejlesztés, release management és szoftverarchitektúra, valamint a felhő alapú fejlesztés és tesztelési módszerek részleteivel – a Lufthansa Systemsnél zajló fejlesztések keretében.


A szakmai tréningek során a gyakornokok megismerkednek a légitársaságok üzleti folyamataival is, valamint olyan soft skilleket szereznek, amelyek segíthetik őket, hogy sikeresen beilleszkedjenek egy multinacionális vállalati környezetbe. A kezdeményezés népszerű: 2012-ben, első évében 94 jelentkezőből 11-et találtak alkalmasnak a részvételre, a tavalyi 124 jelentkező közül már 13-at.


A programra olyan alapszintű fejlesztői és programozói ismeretekkel (például Java, JavaScript, C/C++, vagy ABAP programnyelv ismeretével) rendelkező hallgatók és pályakezdők jelentkezését várják, akik jól beszélnek angolul és nyitott, rugalmas személyiségek. A vállalat rész- és teljes munkaidőbe is keres jelentkezőket, a részvétel azonban legalább heti 30 órás elfoglaltságot jelent rugalmas munkaidő beosztásban. A szakmai tréningek lezárultával a résztvevők alkalmazásfejlesztési és tesztelési projektek tevékeny közreműködői lesznek, és a Lufthansa Systems budapesti csapatában, nemzetközi környezetben fejleszthetik tovább tudásukat.

A programról részletesen: https://job.lhsystems.hu/allas/it-young-professional-program-2015-1924
 

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Huszonegy rádió huszonnégy műsora kapott közel 75 millió forintos támogatást

Közel 75 millió forintos támogatást ítélt meg huszonegy kereskedelmi, közösségi és kisközösségi rádió huszonnégy műsorának elkészítéséhez a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa e heti ülésén. A grémium megállapította egy kecskeméti frekvenciapályázat nyertesét is.

2020. május 21. 09:21

Tanároknak szóló digitális tananyag-fejlesztési pályázatot indít a Telenor HiperSuli

Pedagógusoknak indít pályázatot a Telenor. A cél a tanárok támogatása, az oktatást segítő online lehetőségeik bővítése. Pályázni egy rövid jelentkezés formájában május 28-ig, a HiperSuli weboldalán lehet.

2020. május 14. 18:53

Tovább szólhat a Kunság Rádió és a Halas Rádió

Öt évvel meghosszabbította a Kunság Rádió és a Halas Rádió jogosultságát a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa e heti ülésén. A grémium közzétette a hírműsorokban megjelenő bűncselekményekről beszámoló tavalyi hírek elemzését is.

2020. május 13. 18:51

Rádiós pályázatokról döntött a Médiatanács

Nyertest hirdetett e heti ülésén a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa egy siklósi és egy szigetvári rádiós frekvencia pályázati eljárásában. A testület állampolgári bejelentés alapján vizsgálta a Klubrádió Vesztegzár című műsorának egy március végi adását is, de nem indít eljárást a rádió szolgáltatójával szemben.

2020. május 9. 09:47

Pályázatot hirdetett a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület

A 2001 óta tevékenykedő Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület célja, hogy szakmai ismereteivel nyisson a fiatalabb korosztály felé is, amelynek első állomásaként létrehozták 2006-ban az „Év információvédelmi diplomadolgozata” majd 2007-ben az „Év információvédelmi szakdolgozata” pályázatot. 

2020. május 5. 17:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15

Gigafelvásárlás az oktatási piacon

2020. április 21. 10:32

Az ABB ingyenessé tette a digitális szolgáltatásokat

2020. április 20. 09:20
online sportfogadás