A Samsung Pay váltja a Walletet

Czipperer Dia, 2015. május 20. 13:19

A Samsung már kiértesített a Wallet felhasználókat, hogy a Wallett szolgáltatás június 30-ával megszűnik. Azonban hamarosan érkezik a Samsung pay.

A Samsung úgy döntött, nyugdíjba küldi Wallet szolgáltatását. A 2013 februárjában debütáló megoldás június 30-án megszűnik. A Samsung a felhasználóknak szóló levelében arról ír, hogy sajnos a Wallet használati aránya nem olyan volt, mint ahogy azt ők várták. Kiemelték továbbá, hogy nagyra értékelik a támogatást, és azt, hogy a felhasználók használták a szolgáltatást.

 

Minden Wallethez kötődő alkalmazás és widget megszűnik majd június 30-a után, és a vállalat elmondása szerint az adatbázist is „elpusztítják” az adatvédelmi politikájukkal összhangban.

 

Nincs azonban minden veszve, hiszen a Samsung az idei MWC-n (Mobile World Congress) jelentette be Samsung Pay mobilfizetési megoldását, amely, ha minden igaz, idén nyáron debütál.

 

A Samsung szóvivője megerősítette, hogy a Wallet bezárása egyben egy hosszú távú üzleti stratégia része, amely a Samsung Payhez kapcsolódik. A megoldás elsőként az anyaországban, Dél-Koreában és az Egyesült Államokban lesz majd használható.

 

A Walletnél azonban sokkal jobban járnak majd a felhasználók, hiszen míg az csak egy pénztárca szolgáltatás volt, ahol törzsvásárlói kártyákat és kuponokat lehetett használni, valamint repülőjegyet foglalni, mozijegyet vásárolni, addig a Pay egy teljes körű mobilfizetési rendszer.

 

Forrás: Techradar.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Három évig tartó fejlesztési munkálatok végéhez ért a DIGI

Három évig tartó vezetékes hálózat fejlesztési munkálatokat zár le 2021 decemberében a DIGI. Az újításoknak köszönhetően a vállalat 16 vidéki nagyvárost is lefedő gerinchálózata saját optikai hálózaton kapcsolódik a budapesti központhoz. 

2021. december 6. 16:50

Gyors és felhasználóbarát töltés az ABB megoldásával

Az ABB bevezeti a Plug N Charge technológiát, amely egyszerűsíti, és még gördülékenyebbé teszi az elektromos járművek töltését és aztán a fizetést. A Pug N Charge alkalmazása esetén az elektromos autó vezetőjének csak annyi dolga lesz, hogy a járművel beáll a töltési ponthoz, majd a töltővezetéket csatlakoztatja az autóhoz. A töltési folyamat automatikusan indul, majd a folyamat végén a fizetés szintén automatikusan engedélyezve lesz.

2021. december 6. 15:13

Aggodalommal vegyes optimizmus az autóiparban

A világ autóipari vezetői a szektor nyereségének növekedését várják a következő években – derül ki a KPMG Global Automotive Executive Survey éves felmérésből, amelyet idén már 22. alkalommal készített el a KPMG. Bár a szakemberek zöme szerint az iparág képes kezelni a következő nagy technológiai átalakulást, a megkérdezettek több mint fele aggódik az ellátási láncok és a munkaerőhiány miatt.

2021. december 6. 12:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59