Új Solid Edge: tervezés határok nélkül

forrás: Prím Online, 2015. május 20. 11:30

Az Enterprise Grouppal együttműködő Siemens PLM Software bemutatta a széles körben ismert gépészeti tervezőrendszer, a Solid Edge új verzióját. A Solid Edge ST8 több száz új fejlesztésével még intuitívabb és hatékonyabb tervezést biztosít – akár mobil eszközök igénybevételével is.

A Solid Edge egy olyan 2D/3D CAD rendszer, mely a szinkronmodellezési technológia révén gyorsabb tervezést és revíziókezelést tesz lehetővé, valamint az importált adatok könnyebb kezelhetőségével segíti a jobb és gyorsabb tervezést. Az Enterprise Group PLM üzletága korábban is komplex mérnöki megoldásokat és informatikai szolgáltatásokat kínált az ipar területén működő vállalatoknak, így az üzletág szakemberei idén is részt vettek a legmagasabb szintű, a Siemens PLM Software által szervezett képzésen, ahol a Solid Edge új, ST8-as verziójának újdonságait ismerhették meg.

A Solid Edge ST8 szinkronmodellezési technológiája segítségével a piacra jutási idő és a termékfejlesztési költségek csökkentése mellett intuitív módon hozhatók létre valósághű és pontos tervek. Egyedülállóan hatékony modellezési palettája, valamint a mobileszközök páratlan támogatása révén határok nélküli tervezést tesz lehetővé.

 A Solid Edge ST8-ban több száz fejlesztés található, amelyek segítik a hagyományos modellezés korlátainak leküzdését. A még intuitívabb és rugalmasabb 3D-s modellező eszközök, az egyszerűsített elektromos hálózattervezés, illetve a továbbfejlesztett tervdokumentációs lehetőségek és vizuális tervadat-kezelési innovációk segítségével a felhasználók maximálisan a tervezésre tudnak fókuszálni. Mindemellett a teljes értékű Solid Edge alkalmazás futtatható a Microsoft Surface Pro 3 tableten, illetve – a meglévő iOS-es és Androidos kínálat kiegészítéseképpen – az ingyenes mobil nézegető alkalmazás már Windows 8.1 operációs rendszeren is elérhető a táblagépekhez. Az új verzió valós idejű hozzáférése által a felhasználóknak lehetőségük van arra is, hogy megosszák munkájukat és tapasztalataikat a dinamikusan fejlődő Solid Edge Közösségi és Facebook fórumokon.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás