Obama 5 óra alatt megdöntötte a Twitter rekordot

Czipperer Dia, 2015. május 21. 16:34

Az amerikai elnök alighogy elindította Twitter fiókját, máris rekordot döntött. Mindehhez pedig csak néhány órára volt szüksége.

Barack Obama hétfő óta érhető el a Twitteren, President Obama, @POTUS néven. Az elnök népszerűségét pedig mi sem mutatja jobban, mint hogy néhány óra leforgása alatt 1 millió követőre tett szert. Ezzel pedig sikerült rekordot döntenie.

 

Obamának mindössze 5 órára volt szüksége ahhoz, hogy 1 millió követőre tegyen szert. A korábbi rekordernek, Robert Downey Jr.-nak ehhez a számhoz kerek egy nap kellett.

 

Azonban azt érdemes megjegyezni, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy Obama használta a Twittert. Már korábban is tweetelgetett, ám akkor a Fehér Ház fiókján keresztül (@WhiteHouse) tette ezt, habár ezt is, mint ahogy saját ivatalos profilját is (@BarackObama), külön személyzet kezeli.

 

A @POTUS névre hallgató felhasználó alá tartozó tweeteket azonban valóban az elnök irányítja, ezt a Fehér Ház is megerősítette.

 

Az elnök twitteres jelenléte óta már képet is töltött fel a mikroblogra lásd alább). Sőt, az elnök már viccelődött is egy, Bill Clintonnak adott válaszában, amelyben az egykori elnök köszöntötte a Twtteren Obamát.

 

Forrás: Mashable.com

Kulcsszavak: rekord Twitter Barack Obama

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás