Blogoldallal népszerűsítik a turisztikai kínálatot Sárváron

MTI Sajtóadatbank, 2015. május 23. 09:02

Saját online turisztikai információs felülete mellett új blogoldallal is népszerűsíti turisztikai attrakcióit Sárvár.

Haller Ferenc, a Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: az eletreszolo.hu elnevezésű blog a vendég szemszögéből mutatja be, milyen lehetőségek várják azokat, akik Sárvárt választják, a wellness-lehetőségeken túl különös hangsúlyt kapnak a "zöld" élmények, a túrázási és a sportolási lehetőségek. A városba látogatókat a nyomtatott kiadványok mellett naprakész webes tartalommal, mobil applikációval is segíteni kívánják abban, hogy szabadidejüket a lehető legtartalmasabban tölthessék el.

 


 

Tapasztalataik szerint a turisták többsége manapság a nyaralás tervezett időpontja előtt egyre korábban kezd el tájékozódni az utazási lehetőségekről, a nyaralás célpontjának kiválasztásakor pedig egyre inkább számít, hogy a kiemelkedő wellness szolgáltatások mellett milyen más olyan programokat találnak, amikhez érdemes kapcsolódni.
 

Sárváron a túrázási, sportolási, kulturális lehetőségek száma évről évre bővül. Az eletreszolo.hu oldalon az ajánló jellegű tartalmak mellett a korábban Sárváron pihenő vendégek észrevételeit, blogbejegyzéseit is várják, ezek az élménybeszámolók ugyanis sokat segíthetnek a döntésben azoknak, akik még csak tervezgetik a nyaralást - fogalmazott az ügyvezető.

 

 

Kulcsszavak: onlineszolg turizmus blog

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás