A Twitter megvenné a Flipboardot

Czipperer Dia, 2015. május 28. 14:17

A legfrissebb hírek szerint a Twitter szemet vetett a Flipboardra. 1 milliárd dollárt fizetnének érte.

A legújabb híresztelések szerint a Twitter újabb felvásárlásra készül. Ha minden igaz, a népszerű mikroblog a digitális magazinalkalmazást, a Flipboardot szemelte ki magának. A szolgáltatásnak jelenleg több mint 100 millió regisztrált felhasználója van.

 

A Re/code hétfőn közölte, hogy a Flipboard értéke 1 milliárd dollár körül mozog. Ha lehet hinni a kiszivárgott híreknek, a Twitter már január óta tárgyal a Flipboarddal a felvásárlásról.

 


 

A 2010-ben indult szolgáltatás bölcsője Palo Alto, atyja pedig Mike McCue, a Netscape mérnöke. A startup mobilalkalmazása révén számos nagy hírportál tartalmaihoz kínál hozzáférést a felhasználóknak, mint például a The New York Times, a Vanity Fair. Mindezt pedig magazin stílusú elrendezésben.

 

Korábban a Samsung mobiljain előre telepített alkalmazásként jelen volt a Flipboard, ám a közelmúltban megszűnt a két cég közötti együttműködés.

 

Egyelőre nem tudni, a Twitter valóban megvásárolja-e a szolgáltatást, és az is kérdéses, egy ilyen applikáció felhasználóinak száma mit tenne hozzá a Twitter 302 milliós táborához. Elképzelhető, hogy a mikroblog inkább a hirdetések frontján gondolkodik, és az itt közzétett reklámok révén tenne szert nagyobb bevételekre.

 

Forrás: Mashable.com; kép: technewstoday.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Értékteremtés és környezetvédelem

A magyar légiforgalmi szolgálat alapértékként tekint a környezettudatosságra és a társadalmi felelősségvállalásra. Amellett, hogy a vállalat számos olyan intézményt segít, amelyek az oktatás, a sport, a kultúra vagy épp a szociális ellátás területén tevékenykednek, szívesen áll a helyi közösségek életminőségét javító kezdeményezések mellé. Az alábbiakban a HungaroControl támogatásával megvalósult beruházások közül mutatunk be néhányat.

2020. augusztus 8. 16:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás