Az M4 sportcsatornával és HD adókkal bővül a UPC Direct kínálata

forrás: Prím Online, 2015. május 31. 15:07

Július elejétől az M4 HD, a Duna World HD és az M2 HD is elérhető lesz azon felhasználók számára, akik Direct Medium vagy annál nagyobb csomagra fizetnek elő.

Az MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap) legújabb tematikus műsorfolyamra épülő csatornája, az M4, sport témakörben kínál napi 10 órányi élő adást. A hazai sportadón elsősorban a 16 kiemelt magyar sportághoz kapcsolódó közvetítéseket és nemzetközi sporteseményeket – például Olimpiát, vagy világ- és Európa-bajnokságokat – követhetünk figyelemmel, de lesznek utánpótlás-neveléssel, sporttörténelemmel és szabadidővel kapcsolatos témák is. Az M4 indulásával a Forma-1-es futamok és a labdarúgó Bajnokok Ligája meccseinek közvetítése is átkerül ide a Duna TV-ről, sőt a BL– döntő már kizárólag az M4-en lesz látható. Július elejétől a közmédia adói a Direct Medium csomagjától érhetők el.

Az M2 HD mesecsatorna megjelenésével a UPC Direct HD csatornáinak kínálata is jelentősen bővül a nyár közepétől, így a Petőfi TV fiataloknak szóló kulturális műsorai is elérhetőek lesznek HD-ben. A Duna World HD-n a Ridikül, a Gasztroangyal, vagy a Hacktion Újratöltve népszerű hazai műsorok mellett az adó teljes kínálata nagy felbontásban követhető, míg a sportok szerelmeseinek az M4 HD biztosítja a sportközvetítések kiváló minőségét.
 

Kulcsszavak: televízió UPC Direct UPC

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05