A budapesti LLP segíti az amerikai szoftveróriás, a BlackLine régiós terjeszkedését

forrás: Prím Online, 2015. június 2. 14:44

Az LLP Csoportot választotta viszonteladó partnerévé a felhőalapú pénzügyi ellenőrzési és automatizálási szoftvermegoldások első számú szolgáltatója, a BlackLine vállalat. A partneri együttműködés eredményeképpen az LLP Csoport ügyfelei közvetlen hozzáférést kapnak a világ legmegbízhatóbb pénzügyi ellenőrzési és automatizálási megoldásához, az amerikai központú BlackLine cég pedig a közép-kelet-európai piacokon is bővítheti jelenlétét.

A BlackLine kimagasló szintű biztonságot garantál mind a hozzáférés-ellenőrzésben, mind a felhőalapú hosztolásban. Ennek köszönhetően nemcsak az biztosított, hogy a felhasználók kizárólag a számukra szükséges adatokat látják, hanem a rendszer is védett a jogosulatlan hozzáférésektől. A rendszer egyszeri bejelentkezés (SSO) alkalmazásával támogatja a többtényezős hitelesítést; a hitelesítést követően a felhasználók kizárólag a munkakör és a felhasználói hozzáférési jogok alapján elkülönített adatokat láthatják. A BlackLine a pénzügyi automatizálást új szemszögből megközelítve segíti elő a könyvelők és a pénzügyi szakemberek hatékonyabb munkavégzését.

 

A BlackLine vállalatirányítási rendszerektől független pénzügyi ellenőrzési és automatizálási platformjának köszönhetően a könyvelők hatékonyabban végezhetik munkájukat, pontosabb információkat adhatnak a pénzügyi vezetőknek, összességében tehát hozzájárulhatnak a teljes szervezet eredményesebb működéséhez.


A BlackLine több mint 100 országban működő több mint 1000 nagyvállalati ügyfele 100.000-nél is több munkatársának megoldásai korábban sosem tapasztalt szintű ellenőrzést biztosítanak a vállalatoknak a számviteli műveletekben és a kritikus fontosságú pénzügyi zárásokban. A platform implementálása egyszerű és problémamentes, az átlagosan évi 300%-ot is meghaladó megtérülés pedig ékesen bizonyítja, hogy a szoftver ára pár hónap alatt megtérül. A szoftvert megvásárló ügyfelek között megtalálható a Fortune 100-as listáján szereplő több mint 25, valamint a Fortune 500-asén részt vevő több mint 100 vállalat is.

Bővebb információ a BlackLine megoldásról: www.llpmodernfinance.hu
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Javították a Magyar Telekom hitelkockázati besorolását

A Magyar Telekom (Reuters: MTEL.BU és Bloomberg: MTELEKOM HB), továbbiakban „Társaság”), Magyarország vezető távközlési szolgáltatója bejelenti, hogy a Scope Ratings GmbH, a hitelminősítés éves felülvizsgálata eredményeként pozitívra javította a Magyar Telekom kibocsátói hitelkockázati besorolásának kilátását, valamint megerősítette a Társaság kibocsátói hitelkockázati besorolását és a nem alárendelt, nem biztosított adósságához tartozó BBB+ minősítést.

2023. szeptember 26. 17:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59