Logitech versenykormány Playstation4-hez

forrás: Prím Online, 2015. június 15. 12:11

A Logitech G29 Driving Force elnevezésű, Playstation4 és Playstation 3 konzolokhoz tervezett, force feedback versenykormány precíziós vezetésre és a hosszú távú megbízhatóságra tervezett G29 duplamotoros erővisszacsatolással, holtjátékmentes, ferde fogazású váltóval, kézzel varrt bőr borítású kormánnyal, valamint acél gázpedállal, fékkel és kuplunggal érkezik.

Élethű erővisszacsatolás

A duplamotoros erővisszacsatolással érkező G29 élethűen szimulálja a váltás, az útviszonyok, és a gumi kopottságának érzését is, így a játékos reálisan éli meg az alul- és túlkormányzást, a lendületvesztést és még sok minden mást. A ferde fogazású váltó – melyet az utakon közlekedő autókban lévő váltók mintájára készítettek – kivételesen finom, csöndes és precíz váltást tesz lehetővé. A holtjátékmentes hardver mindemellett feszesen tartja a pedálokat és a kormányt is, így maximalizálva a kontrollt.

Tartósságra tervezve

Acél golyóscsapágyok a kerékagyban, valamint acél pedálok. Magas minőségű, kézzel varrt bőr: nagyteljesítményű versenyautó érzés. A beépített rögzítőkaroknak köszönhetően pedig asztalhoz, vagy versenyüléshez is rögzíthetjük a kormányt, így minimalizálva a kormány remegését, elmozdulását agresszív manővereink közben.

 A gyorsgombok is közel vannak

A versenyt irányító gombokat szintén könnyen és gyorsan elérhetjük, a Logitech G29-en a gyártó D-pad és konzol-, valamint a félautomata váltást elősegítő gombokat is elhelyezett. A kormányon elhelyezett LED a tökéletes váltás időpontjában jelez a játékos számára, így maximális gyorsulást tesz lehetővé anélkül, hogy a pályáról le kéne vennünk a szemünket. A vezetési élményt emellett személyreszabhatjuk: 24 lehetőség, és egy plusz/mínusz gomb is segítségünkre van ebben.

Érzékeny pedálblokk

A Logitech G29 Driving Force különálló pedálblokkal érkezik, mely a valós vezetési pozícióhoz igen hasonlót tesz lehetővé. A fékpedál nyomásérzékeny, precíz, és érzékeny fékezési élményt nyújt. Mindemellett a G29 dedikált kuplunggal érkezik, így akik komolyan szeretnék tesztelni képességeiket, magával ragadó versenyélményre számíthatnak.

Árak és elérhetőség

A Logitech G29 Driving Force várhatóan Júliusban jelenik meg Magyarországon a Media Markt üzleteiben. Ajánlott kiskereskedelmi ára 399.99 euró.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Vodafone megkapta az engedélyt a UPC felvásárlására

2019. július 18. 17:06

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26
online sportfogadás