Újabb tagokkal bővült az IAB Hungary

forrás: Prím Online, 2015. július 7. 11:11

Az elmúlt időszakban 6 új vállalat csatlakozott a nemzetközi Interactive Advertising Bureau hazai képviseletéhez, ezzel 78-ra bővítve az IAB Hungary tagjainak számát. A szakmai szervezet célja, hogy segítse a digitális hirdetési piacot, szabályozza a piaci gyakorlatot, és képezze a digitális piac szereplőit.

Az új belépőkkel, akik különböző területekről érkeztek ugyan, de egy cél érdekében - a digitális reklám teljes körű érdekképviselete hazánkban és a világban egyaránt - tovább nőtt a szervezet lefedettsége, már a legtöbb jelentős piaci szereplő képviselteti magát és szakembereik aktívan részt vesznek a munkában.

 

A csatlakozók:

 

Crimtan Hungary

A Crimtan egy viselkedés alapú hirdetéstechnológia és adatkezelési platform, amely több forrásból integrálva adatokat, összesen 31 különböző népszerű szegmenst és 2000 mikroszegmenst hoz létre, választható érdeklődési körök széles skáláját.

https://crimtan.com/hu/

 

enbrite.ly

Az enbrite.ly az online hirdetési csalások kiszűrésére szakosodott startup. Fókuszban a hirdetési csalások szűrése áll, vagyis, hogy az online hirdetési piac megtisztuljon a visszaélésektől, ezáltal a hirdetések valódi emberekhez jussanak el.

http://enbrite.ly

 

Hoppex

A Hungarian OmniPublisher Programmatic Exchange vagyis HOPPex elérhetővé teszi a legnagyobb hazai tartalomszolgáltatók hirdetési felületeit egyszerűen, hatékonyan, gyorsan, vagyis programozottan.

http://hoppex.hu

 

MCsoport Magyarország

Az Mcsoport Magyarország a GroupM – a WPP médiaügynökségeit tömörítő nemzetközi cégcsoport – magyarországi vállalata, amelynek elsődleges feladata a közös kereskedés és az új, innovatív termékek és szolgáltatások fejlesztése.

 

Next Wave Europe

A Next Wave Europe egy tartalom fókuszú digitális kommunikációs ügynökség http://www.nextwaveeurope.com

 

Pánszky Ügyvédi Iroda

Az Iroda elsősorban a reklám-, média- és telekommunikációs jogra, valamint a társasági és kereskedelmi jogra specializálódott. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi vállalatok kiszolgálásában; a magyar mellett angol, német és olasz nyelven is nyújt szolgáltatást.

http://www.panszky.hu/

 

Vivaki Hungary

A Vivaki Hungary Kft Magyarország 100% tulajdonosa a párizsi központú Publicis Groupe, és olyan nemzetközi ügynökségeket fog össze, mint a Starcom MediaVest Group, a ZenithOptimedia és ezek társügynökségei (Equinox), valamint a teljes körű online szolgáltatást nyújtó Vivaki Digital.

http://www.vivaki.hu/

 

Y&R Group

A Young & Rubicam kommunikációs csoport a WPP csoport tagja. 1923-as alapítása óta meghatározó szerepet játszik a reklámipar életében.

A budapesti Young & Rubicam Brands 1989-es alapítása után nem sokkal a magyarországi reklámszakma egyik legfontosabb szereplőjévé vált. A csoporthoz tartozó specializált leányvállalatok révén ügyfeleiknek minden kommunikációs igényére integrált megoldásokat tudnak adni.

http://www.yr.hu/

 

Kulcsszavak: hirdetés IAB-hu IAB

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01
online sportfogadás